Comerç D'Emissions

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2012
Comerç d’emissions
1. Investiga a Internet i resumeix breument en què consisteix el Protocol de Kyoto que s’esmenta.
El Protocol de Kyoto és un conveni internacional dela prevenció del canví climàtic, auspiciat per l'ONU dins de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (CMNUCC). Va ser signat el 2002 per la Unió Europeai té com a objectiu lluitar contra emissions dels gasos d’efecte hivernacle i que els països industrialitzats redueixin les seves emissions un 8 % per sota del volum del 1990,ja que els que estan en vies de desenvolupament no tenen cap restricció.

2. Redacta de manera més didàctica el contingut de la notícia.
a) Amb què s’està comerciant?S’està comerciant amb el CO2, els països que redueixen les emissions més del compte poden vendre aquest marge que els queda a altres països que no han aconseguit complir ambel seu compromís.
b) A quins països pot beneficiar més aquest comerç?
Als països europeus que emeten menys CO2 ja que poden vendre el marge que els queda i guanyar diners.3. A què es deuen referir els autors del text quan comenten que el mecanisme que regula aquest comerç és pervers?
Es refereix a que alguns països poden comprant CO2als altres seguir emetent molt de CO2 a l’atmosfera i això vol dir que no estan complint el compromis amb la prevenció del canvi climàtic.

4. Aporta alguna reflexiópersonal que et susciti el tema que es tracta a l’article.
Podem dir que aquest Protocol de Kyoto només es una proposta de bones intencions, ja que si es pot comprar i vendre CO2hauran països que seguiran emetent la mateixa quantitat de CO2 ja que podran comprar una part als altres. També hi han països que no accepten aquest protocol com els Estats Units.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • comerco
  • E-Comerce
  • E-comerce
  • Comerco
  • e-COMERCE
  • E-Comerce
  • E-comerce
  • E comerce

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS