comic

Páginas: 3 (512 palabras) Publicado: 21 de enero de 2014
1-

La creu és un símbol universal del cristianisme el sacrifici de Jesucrist per la humanitat en ella simbolitza que Jesús és el Crist doncs porto a la humanitat sobre les espatlles i va morir enella i per ella.

Per això és que el símbol de la creu és respectat per tots els pobles encara que no tinguin la religió cristiana en els seus sistemes de creences doncs a aquest coneixementintuïtiu i profundament marcat en els seus inconscients és de caràcter diví la creu nacional del cercle i al cercle ha de tornar com la llum, l'amor i el perdó.

La Creu cristiana és un dels símbols delcristianisme més conegut.La seva forma varia entre les diverses comunitats cristianes. A l'Església Catòlica és una línia vertical travessada a la part superior per una d'horitzontal (la creu llatina)(Creu llatina). A l'Església Ortodoxa predomina la creu de vuit braços. (Creu ortodoxa) El seu origen es remunta a l'instrument d'execució de Jesucrist, que pels cristians s'ha transformat en "l'arbrede la Salvació".



L'estrella de David és un potent símbol de la identitat jueva i com a Hexagrama representa la interacció del diví amb el terreny.Tenen forts vincles amb la Kabala i algunesvegades se l'anomena el segell de salomó o l'estrella de la creació.

L'estrella de David, també anomenada escut de David o segell de Salomó, és un dels símbols del judaisme. Tot i que tradicionalmentel distintiu religiós del culte jueu va ser la menorà, el canelobre ritual de set braços, l'emblema-compost per dos triangles equilàters superposats, formant una estrella de sis puntes. Es va emprarfreqüentment per distingir les comunitats i districtes reservats per als jueus a partir de l'edat mitjana i també a la Segona Guerra Mundial amb els jueus.

3-



El ying-yang és un símbolhinduisme dinàmic que representa la fluïdesa i la interacció dels pols energètics oposats, que abasten a tota la creació. Els petits cercles dins de cada mitja secció representen una llavor de l'oposat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el comic
  • El cómic
  • comic
  • comic
  • El Comic
  • comic
  • EL COMIC
  • Cómic

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS