comic

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2014
Apartat A. Tipus de perspectiva
Vinyeta 1 : Enfocament.  Vinyeta 2 : Juxtaposició. Vinyeta 3 :  Grandaría.
 
Apartat B. Tipus d'enquadramentVinyeta 1 : General. Vinyeta 2 :. PlaAmérica.             Vinyeta 3 :  Pla mig 
Apartat C. Angle de visióVinyeta 1 : Picat.            Vinyeta 2 :  Normal              Vinyeta 3 :  Picat.
 
Apartat D. Raona per què el dibuixant hautilitzat aquests recursos enlloc d'altres.
Crec que hi ha utilitzat aquests recursos, perquè puguem veure amb claredat la posició en tot moment dels personatges i objectes i veure espai que hi ha entreells. Quan el dibuixant enfoca als personatges o juga amb la visió dels objectes, fa que el lector visqui la història com si fos el personatge. I utilitzant els colors clars fa que ressalti el que eldibuixant vol ressaltar. Per aquest motiu en aquestes vinyeta veiem la finalitat de enquadrament. Tècnica de la juxtaposició: És un recurs molt senzill i és basa en la superposició dels elementsgràfics que apareixen a la vinyeta.
Diferència de grandària: Podeu crear una sensació de profunditat si jugueu amb la mida dels personatges i objectes que apareixen a la vinyeta.
Diferènciad’enfocament: Si difumineu el fons o jugueu amb colors clars aconseguireu una forta sensació de profunditat.
Diferència de posició: Sovint, els dibuixants de còmics, fan ús de graelles dibuixades perubicar els personatges en un espai i determinar l’espai que hi han entre ells.
 Pla general: el personatge/s es veuen rodejats per l’escenari on es troben. Aquest tipus de pla s’utilitza per situarel personatge a l’entorn, és a dir, ens informa on es troba el personatge, allò que es troba al seu voltant, l’ambient. Molt sovint, les històries comencen amb un pla general.
 Pla americà: és unpla que mostra al personatge des del cap fins als genolls. Encara que estem pròxims del personatge, es veu part de l’entorn. Aquest pla s’utilitza molt sovint per representar la comunicació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el comic
  • El cómic
  • comic
  • comic
  • El Comic
  • comic
  • EL COMIC
  • Cómic

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS