cominicador de l'any

Páginas: 4 (792 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2013
El comunicador de l’any

- Personalment, aquest any lliuraria el premi al millor comunicador de l’any a Eva Hache, una gran humorista i artista que després de representar vàries obres de teatre ala Universitat de Valladolid, s’ha convertit en una famosa presentadora del programa El club de la comèdia.
Des de bon principi del seu trajecte artístic, ella va començar representant monòlegs aParamount Comedy fins a guanyar el quart Certamen de monòlegs de El Club de la comèdia. Després d’això, va ser contractada per la productora “Globomedia” per col·laborar en programes i series deTelecinco d’humor, guanyant la seva popularitat davant el públic.
El 2005, va ser la presentadora del seu propi programa Noche Hache el qual va ser un èxit arreu, emitit a Cuatro i com a conseqüència, la vaportar al seu lloc de treball actual.

- Deixant de banda la seva vida professional, crec que mostra ser una dona que, a part de tenir un rostre característic i graciós, sap expressar i comunicarel què vol transmetre, de manera que extreu un somriure del públic amb molta facilitat, des de que comença el seu monòleg fins que l’acaba, i aquest fet, és el que la fa rellevant i peculiar.

-També puc acabar dient, des de que ella exerceix el càrreg de presentadora en aquest programa de la Sexta, l’audiència ha augmentat de manera progressiva respecte l’any passat i amb això podem pensar queés gràcies a ella.

El comunicador de l’any

- Personalment, aquest any lliuraria el premi al millor comunicador de l’any a Eva Hache, una gran humorista i artista que després de representar vàriesobres de teatre a la Universitat de Valladolid, s’ha convertit en una famosa presentadora del programa El club de la comèdia.
Des de bon principi del seu trajecte artístic, ella va començarrepresentant monòlegs a Paramount Comedy fins a guanyar el quart Certamen de monòlegs de El Club de la comèdia. Després d’això, va ser contractada per la productora “Globomedia” per col·laborar en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comin
  • cominidad
  • cominos
  • los cominos
  • El maestro comino
  • COMINIDAD DE MI A 2015
  • cominidad primitiva
  • La Cominidad Educativa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS