como creer en Dios

Páginas: 2 (475 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2014


HAMLET
William Shakespeare








Carolina Llaberia Fibla
1r Btx G





William Shakespeare, Hamlet
Tragedias de Shakespeare, Editorial Planeta, S.A. , Biblioteca Pública deTarragona
Resum
Hamlet es el fill del rei de Dinamarca, que es mort i el seu germà Claudi hereda el tro i es casa amb la dona del difunt rei, pare de Hamlet. Els soldats que fan guardia veuen a unespectre que te l’aparença del rei, li diuen a Hamlet i aquest s’hi posa a parlar i l’espectre com a pare li explica la seva mort, que no ha sigut un suïcidi sinó un assesinat i del seu pròpi germà,Hamlet, es venja de la mort del seu pare però dintre de la venjança mata sense voler al pare de Ofelia i Laertes,Poloni. Laertes es vol venjar i mata ahamlet però abans de morir aquest mata al reiEl protagonista és Hamlet ja que la historia gira entorn seu ja que amb la aparició del espectre del seu pare, comença amb la venjança en contra del seu tiet, Claudi.
El antagonista des d’un primerpunt de vista és Claudi, ja que Hamlet vol matar-lo per haver assassinat al seu pare i haver-se casat amb la seva mare. Però al final de l’obra podríem dir que Fortimbras n’es un altre antagonista jaque ocupa el regnat de Dinamarca

El conflicte principal seria que el pare de Hamlet mor, llavors el seu germà Claudi hereda el tro de rei de Dinamarca i es casa amb la vídua esposa i mare de Hamlet.A ell se l’hi presenta l’espectre del seu pare explicant-li que ha de venjar-lo perquè el seu tiet Claudi el va enverinar. Hamlet va en busca de venjança al descobrir que el que l’hi havia ditl’espectre era cert, i ho fa mitjançant una obra de teatre amb la suposada mort del rei.
El conflicte secundari Hamlet mata a Poloni pensant-se que era Claudi amagat darrere una cortina mentres ellconversava amb la seva mare. Això desencadena que Laertes, fill de Poloni, el vulgui matar per venjança.



L’incident desencadenant de la història és que Ofelia, filla de Poloni, dona a veure que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como No Creer En Dios
  • Como Creer En Dios Luego De Auschwitz
  • Dios Ha Creado Al Hombre Como Un Ser Social
  • Como creer en dios
  • Como no creer en dios
  • Creer En Dios
  • Yo Creo En Dios
  • el Dios en el que creo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS