Como Dios

Páginas: 3 (660 palabras) Publicado: 7 de abril de 2015

RELIGIÓ
COMO DIOS
Treball de la pel·lícula






Núria Valls Casas
4t A ´ESO
Les preguntes fonamentals de la persona
1)Abans de trobar-se amb Déu , Bruce es queixa i li protesta, Per què? Perquècreu que l’ignora i pensa que li concedeix al Baxter tot el que vol i a ell no li dona res, li toca fer coses que a ell no li agrada fer i no li surten les coses com a ell li agradaria.
Què li reclama?Sort i que li doni alguna cosa bona.
Què espera Bruce de Déu? Que li solucioni els problemes i faci miracles amb ell.

Déu es manifesta a través de mediacions
2) Quan està desesperat , Bruce demanaa Déu "Dóna'm un senyal" . Què senyals ( persones , esdeveniments...) li dóna Déu per guiar-lo? Senyals de trànsit on hi posa: “vigila” i “endavant”. Es troba amb un camió carregat de senyals detrànsit que signifiquen que pari, que es el mal camí, etc. Xoca amb un fanal i provoca que comenci a dir coses a Deu com: “El único que no cumple su trabajo eres tu.” Quan comença a rebre trucades d’unnúmero que no coneix.
Per què Bruce no se n’ adona ni percep cap senyal? Perquè està enfadat i no para atenció. Està tancat en si mateix pensant que la seva vida es horrorosa i mediocre.
3) En diversosmoments de la pel·lícula apareix un captaire amb uns cartells . Què creus que significa o representa aquest personatge? Penso que pot significar que Deu esta a tot arreu i que qualsevol persona potestar relacionada amb Deu.

Expressions de l'experiència religiosa.
4) Quan Bruce té els poders de Déu , escolta les oracions de moltíssima gent ... Per estalviar temps i problemes , els concedeix percorreu electrònic tot el que li demanen , sigui el que sigui. Què passa llavors? Doncs que al complir-se tot el que desitjaven com per exemple la loteria, es queixen perquè hi ha massa gent a qui li hatocat, es forma el caos, hi ha disturbis arreu de la ciutat, la gent roba i comet delictes.
Creus que Déu pot concedir a les persones qualsevol petició que li facin ? Per què ?
No ho crec perquè...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cómo es Dios
  • como la diosa
  • Como Es Dios
  • como yo... Dios
  • como es Dios
  • COMER Y DAR DE COMER A LOS DIOSES
  • Jesus como dios y como hombre
  • Sermon Como Esta Mi Relacion Con Dios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS