Como hacer indice trabajo de recerca.

Páginas: 29 (7023 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2014



PORTADA





















ÍNDEX






















0 . INTRODUCCIÓ























1.POSICIÓ I ORIENTACIÓ
En aquest apartat tindrem en compte l'ubicació ideal de la casa dins de la peninsula iberica.
La posició de la casa ha de ser estudiada ja que múltiples variables influencien de maneres diferents sobreels aspectes fonamentals del funcionament d’una casa, com per exemple: la climatització, la il·luminació natural, els recursos vegetals, etc.
La variable que hem tingut en compte a l’hora de decidir la ubicació de la casa és principalment el clima. Pel seu estudi s'han agafat dades d'un periode de 5 anys, aquestes dades son trobades en el bolleti oficial de l'Institut d'EstadisticaClimatologica, on hem analitzat les seguents variables: la temperatura, el nombre d'hores de sol i les precipitacions.
Un cop analitzades les anteriors variables hem arribat a la conclusio que l'ubicacio ideal de la casa model de sostenibilitat es o la ciutat de Pontevedra o de San Sebastian.
Segons la Grafica 1 i 2 hem decidit ubicar la nostre casa model de sostenibilitat en la ciutat Pontevedra de laComunitat de Galicia.
Grafica1
Grafica 2 – M A P A E Ó L I C O D E E S P A Ñ A

El clima mediterrani al món
Abans d'entra en l'estudi dels elements del clima definirem el clima mediterrani; direm que és un clima temperat i segons el relleu complex de Catalunya tenim diferents varietats climàtiques que podem observar en el següent mapa:


·El clima mediterrani d’alta muntanya, que eslocalitza als Pirineus. Els estius són força frescos i els hiverns molt freds. Les precipitacions són freqüents i, a l’hivern, en forma de neu, especialment a les zones més altes.
·El clima mediterrani d’interior, que es dóna a la major part de la depressió Central (Òdena). Els estius són molt calorosos, s’arriba amb facilitat a prop de 40º, i els hiverns molt freds, amb temperatures sovint per sotade 0ºC; les precipitacions són escasses.
·L'excepció del clima atlàntic, que es dóna només a la Vall d’Aran. Els vents humits que vénen de l’oceà Atlàntic fan que les precipitacions es reparteixin al llarg de tot l’any. Els estius són frescos i els hiverns freds.
·I per últim el nostre, el clima mediterrani del litoral, que es localitza en la franja costanera. Els estius són menys calorosos quea la zona interior i els hiverns són suaus, sobretot a les zones més properes al mar, i gairebé no hi glaça mai. Les precipitacions no són gaire abundants.


Els elements del clima
TEMPERATURA ATMOSFÈRICA
Quan diem temperatura atmosfèrica ens referim al grau de calor específic de l'aire en un lloc i moment determinats així com l'evolució temporal i espacial de l'element en les diferentszones climàtiques
La mitjana anual es de 16,3ºC i varia entre la mitjana a l'hivern de 12,4ºC i la mitjana a l'estiu de 23,1ºC (salt tèrmic petit de 10,7ºC)
La màxima anual pot estar puntualment al voltant dels 38ºC i la mínima no acostuma a baixar dels 0ºC
Conclusió
D'acord amb les dades he decidit col·locar acomuladors solars per poder estalviar el màxim la llum elèctrica. En el següent apartatposaré les característiques, càlculs, etc de ls acomulador solars.
PRECIPITACIONS
La precipitació és l'aigua procedent de l'atmosfera que es diposita sobre la superfície de la terra en forma sòlida o líquida com a conseqüència dels processos de condensació i agregació que afecten al vapor d'aigua dins dels núvols. Les principals formes de precipitació són la pluja, la neu i la calamarsa.La mitjana de precipitacions a la nostra zona es troba al voltant dels 372 mm anuals.
Conlusion:
Segons aquest valor he decidit que posaré una piscina que tindrà una doble funció, el disfrut d'ella a l'estiu i com a un diposit que emmagatzema l'aigua per a les necessitats de la casa. En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como Hacer Un Índice
  • como hacer un indice
  • El ph, como hacer un indicador
  • como hacer un indice
  • TRABAJO COMO HACER UN VIDEO
  • Como Hacer Un Trabajo
  • Como hacer un trabajo final
  • ¿Como hacer un trabajo de investigacion?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS