como hacer TDR

Páginas: 2 (450 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2014
La portada ha d'ocupar una pàgina sencera (la primera de l'informe) i ha de contenir la informació següent:
Títol
Autor/a (grup de classe)
Tutor/a del treball
Data de presentació

A l'índexhi consta la relació de totes les parts de l'informe (la introducció, els títols dels capítols del nucli de l'informe, les conclusions i recomanacions, la llista de referències i els títols delsannexos) acompanyades del número de la pàgina en la qual apareixen.

En la introducció s'exposen els objectius del treball, la seva relació amb altres treballs, les circumstàncies acadèmiques ohistòriques que l'han propiciat i la metodologia emprada. No és tracta d'un capítol de l'informe (en tot cas s'ha de numerar com a capítol 0) i no ha de donar detalls sobre la investigació realitzada, elsresultats, les conclusions ni les recomanacions.

El nucli de l'informe conté informació, distribuïda en capítols, sobre els mètodes de treball seguits, les lleis aplicades, els càlculs realitzats,descripcions i dibuixos dels resultats obtinguts i la interpretació i anàlisi d'aquests resultats.
Els capítols es poden dividir en apartats i aquests en subapartats cadascun amb el seu encapçalament.Les descripcions han de ser suficients perquè un especialista en la matèria pugui seguir i comprendre les etapes del treball sense dificultat. S'inclouen en el text totes les il·lustracions, taules ifórmules essencials per a la comprensió del treball.
Si es vol ampliar la informació amb materials complementaris no essencials per a la comprensió del text (detalls de procediments aplicats,demostracions matemàtiques, taules) s'inclouen en els annexos.

Les conclusions han de ser una relació clara de les deduccions fetes com a conseqüència de la investigació. Poden incloure resultatsquantitatius.
Les recomanacions indiquen accions futures que semblin necessàries com a resultat de les conclusions o d'alguna experiència feta durant l'elaboració del treball. Només apareixen si la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como Hacerlo
  • Como Hacer
  • No Como Hacer
  • como hacer
  • como hace
  • De como hacer algo
  • como hacer
  • Como hacerlo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS