Como Hacer Un Trabajo

Páginas: 8 (1968 palabras) Publicado: 29 de septiembre de 2012
GUIA PER A LA REALITZACIÓ DE TREBALLS

Codi: O.4-18 Rev.: 05

GUIA PER A LA REALITZACIÓ DE TREBALLS

Pàgina 1 de 10

ÍNDEX

PASSOS PER ELABORAR UN TREBALL DESCRIPCIÓ DELS APARTATS D’UN TREBALL Annex 1: Presentació formal del treball i consideracions ètiques Annex 2: Portada Annex 3: Bibliografia (Normativa Vancouver) Annex 4: Bibliografia (Normativa Harvard)

3 4 7 8 9 10

Datad’aprovació: 13 de juny de 2012

Pàgina 2 de 10

PASSOS PER ELABORAR UN TREBALL 1.- Selecciona i delimita el tema: És important partir d’una pregunta concreta a la que el treball intentarà donar resposta. Sobre què m’interessa saber? Què vull saber? I si és tracta d’un tema ja plantejat pel professorat: Què m’han demanat? 2.- Recopila documentació: Aquesta ha de ser actualitzada i variada sobre eltema triat. També pots consultar diaris, apunts, vídeos, diccionaris, documents electrònics, etc. 3.- Construeix un esquema de treball: Això et permet ordenar els diferents aspectes que vols treballar. És una guia flexible que pots anar canviant durant el procés. Aquest esquema pot tenir tres grans eixos: introducció, desenvolupament i conclusions. 4.- Elabora cites textuals o parafrasejades queet serviran per explicar, ampliar, argumentar o refutar les diferents idees sobre el tema. Classificarles per categories. 5.- Les cites s’han d’acompanyar sempre de la seva referència bibliogràfica. 6.- Resumeix, interpreta o analitza conceptes o opinions per incloure’ls dintre del teu treball, però en forma parafrasejada per demostrar la teva comprensió dels autors i les teories. 7.- Elabora iargumenta els teus propis conceptes, judicis i anàlisi sobre el tema. 8.- Comença a escriure el teu treball: L’esquema inicial et pot servir de guia. Comença una introducció del tema, assenyalant el que t’ha motivat, quina importància té, el seu abast i els objectius que t’has plantejat. Segueix amb el desenvolupament del treball, redacta els antecedents, conceptes, explicacions sobre el tema,arguments, discussions o controvèrsies, referents teòrics, comparacions, exemples, etc. A la part final redacta les conclusions, reflexions finals, recomanacions o propostes. Ha de quedar reflectit el teu aprenentatge sobre el tema. Finalment sempre s’ha d’incloure el llistat de bibliografia citada.

-

9.- Presentació final: 1 2

Segueix les indicacions de la presentació formal del treball1.Assegurat de que el treball compleix amb els normes ètiques2 Revisa la redacció i l’ortografia.

Veure annex 1 Veure annex 1
Pàgina 3 de 10

Data d’aprovació: 13 de juny de 2012

DESCRIPCIÓ DELS APARTATS D’UN TREBALL Portada3 - Centre acadèmic / institució, ensenyament, curs - Tipus de treball, títol - Professor/es, autors, data Preliminars - Dedicatòries i agraïments (opcional)4 - Resum /abstract, (si és demana) El resum cal que sigui concís però és més que una enumeració dels capítols del treball; ha de donar al lector una idea clara del conjunt del contingut, de l’originalitat i del valor científic del treball (màxim 300 paraules o una pàgina). És tracta d’una breu explicació del contingut del treball amb totes les seccions del mateix. Segons el tipus de treball ha de constar: elplantejament del tema o problema, les hipòtesis del treball, objectius, metodologia utilitzada, resultats, conclusions i/o discussió. Paraules clau

Sumari o Índex L’índex inclourà tots els capítols i apartats del treball, així com la bibliografia i els annexos, tot indicant les pàgines on es troben. La numeració dels diferents apartats del document ha d’afavorir la visualització i comprensió dela seva estructura. També por ser convenient incloure un Índex de sigles i abreviatures utilitzades (opcional) 1- Introducció (conceptualització del treball) Tema escollit: - Elecció, delimitació, definició, font - Justificació i pertinença - Objectius: generals i específics 2.- Cos del treball o desenvolupament S’elabora a partir de la revisió bibliogràfica. Com ja hem mencionat anteriorment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TRABAJO COMO HACER UN VIDEO
  • Como Hacer Un Trabajo
  • Como Hacer Un Plan De Trabajo
  • Como Hacer Un Trabajo De Grados
  • como hacer un trabajo de topografia
  • Como Hacer Un Trabajo Diagnostico
  • como hacer un trabajo
  • ¿Como hacer un trabajo de investigacion?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS