Comparacion grupos antoguos vs actuales del hevy metal

Páginas: 3 (510 palabras) Publicado: 10 de enero de 2011
Grups antics VS Actuals

Airbourne (Runnin Wild) VS AC/DC(High Voltage)

AC/DC(High Voltage)
Un sol riff, sencill, és el de It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock 'n' Roll), cançó querelata el difícil que és obrir-se pas en l'escena musical. Bon Scott fa el seu propi duel de solos amb Angus, Bon a la gaita i Young a la guitarra. Quan vaig escoltar per primera vegada aquesta gaita, ésa dir, una gaita en una cançó de hard rock em vaig quedar bocabadat, però em va encantar. Només Bon Scott podria afegir aquest instrument i tot i així fer sonar a la cançó com una de les millors deldisc.

The Jack. És un dels temes més lents d'AC / DC i un dels que retenen la influència blues rock que els integrants van rebre des de joves.

Live Wire té un inici discret, acompanyat per unencara més discret baix que es perd tan aviat entra el plat i la guitarra entra a terrenys més familiars per a nosaltres. Això s'ha convertit en un hard blues que per estones es llença al hard rock ialtres al blues. Les estones de blues són els versos normals, abans d'arribar a la tornada on es torna hard rock. Fins ara podem notar que la majoria de les cançons dura prop dels cinc minuts, adiferència del que farien després. El sol en aquesta cançó és rockanrollero però amb aquest toc que li donaria fama i reputació a Angus aquí a uns quants anys més.

Si no has sentit T.N.T. et perds demoltes coses que succeeixen en menys de quatre minuts. El riff és d'allò més pesat que es pot hayar en l'àlbum, la bateria i el seu pedal són addictius, els versos i tornada són de sobres coneguts i el solés el clímax perfecte, per acabar com acabarien molts dels seus temes: tacatacatacatacata ... ta! Reflectint així la 'trama' de la cançó (dinamita, home!).

High Voltage té riffs hard rockers, téel ritme d'AC / DC, té els cors tornades a què ens s'acostumarien i té el sol de Angus Young ple d'inspiració. Aquest tema és el primer del futur. És el prototip, al costat de T.N.T. del que AC / DC...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Actualidad Comparacion
  • Hevy Metal
  • comparacion windows vs linux
  • Comparacion Spnelli Vs Lisboa
  • Comparacion de word vs writer
  • Comparacion jcpenney vs competencia
  • comparacion joomla vs wordpress
  • Comparacion intel vs amd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS