Comparaciones

Páginas: 2 (398 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2013

El senyor Martí i el seu pare

a) Comentar el text.

Una de les principals idees que cal destacar en aquest text és la honradesa, en que Javier Marías pren la decisió per disculpar-se, per lafrase que va introduir en un dels seus escrits i rectificar-la.

El text es basa en una comparació amb els campesins arcaics i ignorants de la dictadura de Primo de Rivera i unes maneres de viurei de pensar, que hi havia antes que l'escritor va introduir en un dels seus texts i per això en aquest cas el senyor Martí mostra la seva opinió donat el seu punt de vista de que no tot s'ha degeneralitzar i diguent que en aquells temps també els campesins podien tenir diccionaris,llibres i podien ser molt més ilustrats que els senyorius de la ciutat.

La conclusió d'aquest escrit és que nonomès mos hem de basar amb l'opinió de una simple persona , tambè hem de tenir el valor de rectificar el que hem dit i donar arguments del perquè de l'equivocació, saber on està l'error i alavar eltreball i la feina que feièn altres persones en el passat i l'intent de superació que mostraven.


b)Que t'aporta aquest text per un Educador Social principiant?

El que més veig a n'aquest text esque la societat ens guiam per un model de vida molt generalitzat, pensam i actuam de manera que el que va passar en el passat i el que ens han contat va ser així com nosaltres sabem.
I el que mésvull destacar és que a n'aquest text es veu el senyor Martí, un home humil on s'enfrenta a la societat diguent que no per ser de la classe humil o pobre no vol dir que no fossin més ilustrats i mésintel.ligents que els que tenien una vida més digna.

El que més m'aporta aquest text és la sensibilitat en que el senyor Martí conta com va viure l'època dels anys 50 i 60 i la felicitat que expressaespecialment donant importància a la família i suavitzant els moments durs que va passar.
L'orgull que mostra per contar que el seu pare a pesar de ser un home humil i treballador en el camp treia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comparada
  • Comparativos
  • Comparando
  • comparaciones
  • Comparaciones
  • comparativo
  • comparaciones
  • Comparaciones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS