Comparativa Galaxy Tab Y Ipad

Páginas: 8 (1983 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2012
1) Funcionament dels aparells:

Tots dos aparells formen part del grup que anomenem tablets. Abans de fer-ne un comentari més extens, a continuació trobareu una comparativa de les seves característiques tècniques:

Imatge[Nota al peu]El primer que destaca d’aquesta comparativa és el fet que tot i que tots dos aparells aspiren a competir per un mateix espai dins del mercat, l’aparelld’Apple (LED 9,7 polsades i 680 grams) és considerablement més gran i més pesat que l’aparell de Samsung (LCD 7,7 polsades i 380 grams).

Una altra diferència important la trobem en l’emmagatzematge i la connectivitat, ja que la memòria interna del Samsung Galaxy Tab, a diferència de la de l’Ipad es pot ampliar amb una targeta SD.

A banda de tot allò esmentat, el Galaxy Tab disposa de dues càmeres.La del darrera té 3 mpx i la del davant (dissenyada per tal dur a terme videotrucades) en té 1,3.

Pel que fa al maquinari de processament, en tots dos aparells el processador és d’1 ghz, tot i que el Galaxy Tab disposa de 512 mb de memòria ram, i l’Ipad compta tan sols amb 256 mb.

En l’apartat de software és on trobem diferències que són les que acabaran fent decantar la balança a favord’un dels dos terminals, depenent de les necessitats de cada usuari i és que mentre que l’Ipad compta amb un sistema operatiu iOS en la seva versió 4.2, l’aparell de Samsung es mou amb un sistema Android (desenvolupat per google), en la seva versió 2.2. La diferència bàsica de tots dos programaris és que l’últim sistema operatiu que hem esmentat és de codi obert, la qual cosa possibilita quequalsevol persona amb els coneixements necessaris pugui dissenyar aplicacions per a aquest sistema, mentre que iOS és un sistema convencional en el qual per desenvolupar-hi aplicacions necessites posar-te d’acord amb el seu productor, en aquest cas Apple.

En el següent apartat es comentaran a fons aquestes diferències.



2 i 3) Pros, contres i contextos d’ús.

Crec que un cop arribats enaquest punt, és just explicar que no sóc imparcial en aquest judici ja que des de fa unes setmanes posseeixo un telèfon Samsung Galaxy S, que deixant de banda les dimensions, té unes característiques pràcticament calcades a l’aparell de Samsung que estem analitzant.



Tenint en compte però el nínxol de mercat al qual aspiren aquests dos productes (a cavall dels smarthpones i els notebooks),ens podem trobar amb múltiples opinions, ja que alguns compradors poden pensar que el fet que l’Ipad tingui la pantalla més gran és un avantatge en relació a la pantalla del Galaxy Tab, i ja qui pot pensar que les set polsades del Samsung són més idònies per a la seva portabilitat. En tot cas, sembla clar que tots dos aparells estan dissenyats per tal de ser receptors d’informació i no pasproductors, i en aquest sentit jo crec que la pantalla del Galaxy Tab compleix amb escreix la seva funció i ofereix més autonomia que l’IPad.



Però la diferència més gran entre el Tablet d’Apple i el de Samsung és el seu sistema operatiu. Tal i com he indicat al principi d’aquest segon punt, no sóc imparcial. Jo ja m’he decidit a apostar per Android. La llibertat que ofereix aquest softwarepermet que molts programadors cedeixin gratuïtament aplicacions per als aparells on hi estigui instal·lat. A més, Android està pensat per funcionar en un ampli ventall de productes, mentre que els sistema operatiu de l’Ipad és específic per a aquest aparell.



Aquest últim fet apuntat suposa que el sistema de l’Ipad, funcionarà de forma molt eficient en aquest terminal, però no podrà compartiraplicacions amb altres usuaris que no utilitzin aquest mateix aparell.



Pel que fa als sistemes de distribució d’aplicacions, l’Apple Store compta amb més de 250.000 aplicacions de les quals el 26% són gratuïtes, mentre que l’Android Market disposa de 75.000 aplicacions, de les quals un 75% es poden descarregar sense pagar[Nota al peu]. Tot i la diferència en el nombre d’aplicacions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ipad vs galaxy tab
  • Ipad vs Samsung galaxy tab
  • Ipad vs samsung galaxy tab
  • Samsung galaxy tab 10.1 p7500: un rival para el ipad 2
  • root en galaxy tab
  • Samsung Galaxy Tab
  • Sansung galaxy tab 10.1
  • Galaxy Tab S 10

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS