Comparativa Smartphones

Páginas: 13 (3230 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2012
Preguntes

1. Quines són les necessitats (tipus/categories) que cobreix la categoria de producte “Smartphone”?
Nota orientativa: podeu respondre amb una aproximació general, i incloent particularitats o exemples il·lustratius d'alguns dels models/empreses del sector.

És important destacar, si més no pels nouvinguts com jo, que la màxima del màrqueting és la satisfacció denecessitats, una satisfacció que esdevé en el procés d’intercanvi. Aquest procés d’intercanvi es genera a través de les necessitats de les persones, en aconseguir donar a aquestes a allò que necessiten i anar-ho millorant alhora que, de nou, aquestes van tenint un grau d’exigència més alt i, per tant, esperen les evolucions i les optimitzacions d’allò que desitgen. Per tant, arribats a aquest punt, elsque satisfan dits desitjos han d’estar a l’alçada de la situació, i més en el món actual on ‘si no ho fas tu ho farà la competència i perdràs als clients’.
Després d’aquesta petita introducció, que em serveix per a posicionar-me i donar peu a la resposta de la pregunta en qüestió, cal destacar que els ‘Smartphones’ són un exemple perfecte per a desenvolupar una reflexió sobre el màrqueting.És una categoria que, constantment, ha d’estar evolucionant i millorant perquè el seu client és cada vegada més exigent, més expert en la matèria i està sotmès a les ofertes de tots els fabricants que el volen o intenten satisfer. Han de pesar poc, perquè és una eina que les persones porten a sobre habitualment, han de ser ràpids, han de poder estar preparats per a suportar diverses aplicacions queel client pugui necessitar, han de ésser atractius i fiables...
Els ‘Smartphones’ han de cobrir les necessitats de diferents tipus de públics: adolescents, empresaris, bloggers... I cadascun d’aquests públics pot donar més importància a diferents aspectes del terminal, com ara les següents:

· La principal característica i necessitat coberta és la connexió a Internet (que a més had’èsser òptima, però això depèn també de la companyia amb qui contractis el servei i de la tarifa contractada –en el cas de no contractar-la s’ha de poder connectar a xarxes wi-fi amb facilitat-). Aquesta necessitat por sorgir de diferents necessitats dels usuaris:

1. Tenir accés 24 hores al correu electrònic.
2. Poder actualitzar a qualsevol lloc el teu espai web, com ara un blog.
3.Contactar amb altres persones a través de serveis de missatgeria instantània (com ara ‘WhatsApp’.
4. Estar present, poder consultar i actualitzar diverses xarxes socials (‘Facebook’, ‘Instagram’, ‘Pinterest’, Twitter’, ‘Tuenti’, ‘Linkedin’...).

· Tenir espai suficient (memòria) al terminal per a emmagatzemar diversos arxius (fotografies, vídeos, música, pdf’s...).

· Bonadurabilitat de la bateria (autonomia).

· Una pantalla gran i amb bona resolució per a poder veure millor els continguts que es desitgin, o per exemple per a manipular imatges, editar vídeos (existeixen aplicacions per a dur a terme aquestes tasques, en el cas que l’’Smartphone’ no les porti de sèrie), per a jugar o per a utilitzar el terminal com a GPS.

· Càmera de qualitat. Caldestacar que ens els últims temps han sorgit professionals de la fotografia i el vídeo a través dels ‘Smartphones’. Inclòs hi ha festivals especialitzats en aquesta categoria. Un exemple seria el ‘Smartphones Films- Internacional Mobile Film Festival’ de Vimeo (://vimeo.com/groups/cinepocket).

· Els ‘Smartphones’ no són ‘Tablets’ i, per tant (aquí va una obvietat), han de poder fer i rebretrucades de manera senzilla i eficient (un bon micròfon, uns bons altaveus i la possibilitat de mans lliures) sense que aquestes afectin a la resta de prestacions. Val a dir, i des de l’experiència personal, que amb Blackberry, a vegades, quan rebia una trucada mentre estava actualitzant el meu compte personal de Facebook després no podia accedir a aquest perquè el terminal s’havia quedat penjat....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Smartphones
  • smartphone
  • smartphone
  • Que Es Un Smartphone
  • Smartphone
  • Smartphones
  • Smartphone
  • Smartphones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS