Competències Més Importants D'Una Escola

Páginas: 2 (296 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2012
COMPETÈNCIES MÉS IMPORTANTS:

Crec que una de les competències més importants que ha de tenir un docent de l'escola on he fet l'observació és informar i implicar elspares en la tasca educativa dels seus fills.
L'aprenentatge no només és exclusiu per l'escola sino que els pares també s'han d'implicar en aquesta tasca tant important. Hand'estar informats i seguir el procés dels seus fills per tal de poder ajudar-los i també aprofundir en aquells aspectes que l'alumne estigui una mica fluix o que l'hicosti.
D'aquesta manera el nen pot ampliar feina i és pot esforçar tant a l'escola com a casa.
A més, a l'hora de fer els deures a casa si no entenen alguna cosa, no tenen alseu mestre i per tant, a part de què els hi agrada, necessiten l'ajuda dels pares per poder realitzar les activitats o poder ampliar també amb coneixements dels seus propisfamiliars.

Una altra de les competències important és ser capaç de treballar en equip i participar en la gestió del centre, ja que un mestre no pot fer el que vulgui hade seguir un pla d'estudis que es realitza amb tot el professorat i per tant, no és que estiguin exactament controlats però han de ser capaços de saber fer adquirir alsseus alumnes les competències adeqüades i necessàries per seguir avançant de curs i en el seu aprenentatge.

I per últim, utilitzar les noves tecnologies és una einaimprescindible. Els nens són capaços d'adquirir aquests coneixements de seguida i , per aquest motiu els mestres han d'estar preparats.
A més, la tecnologia és una eina que potcomplementar l'aprenentatge sense que sel's hi faci feixut. A més, els hi pot resultar més divertit treballar amb programes i aplicacions educatives, com els Jclic.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tesis Més Importants De Sòcrates
  • 30 ELS FILOSOFS MES IMPORTANTS SEGONS LA BBC
  • Calendario Escolar Mes De Mayo
  • Els investigadors més importants
  • Competencies
  • competències
  • Competenciaas
  • Competències

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS