competencies

Páginas: 3 (615 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2013
mpetencis basiques perque creiem que una educadora de l'escola bresol ha de tenir bona disposició per treballar amb nens petits, sent aquesta la seva major preocupació, així com també amb adults,companyes de treball i els pares dels infants, per aixo el treball en equip i la bona comunicació son aspectes esencials.
Sobretot, una educadora H
ha de ser capaç d'assumir rols de planificadora,realitzadora i avaluadora, metode necesari per aconseguir un bon ambient de treball i adecuat per el desenvolupament dek nen/a.
D'aktra banda, ha de tenir certa sensibilitat que li permetiexpressar-se a través de diverses situacions,saber com dirigirse a segun que pares o nens.
El rol específic de l'educadora infantil és ajudar als nens de 0 a 6 anys a desenvolupar-se de forma integral.
Elsprimers anys son uma gran responsabilitat,ja que tot el que aprenguin en aquells anys de vida els marcara en un futur.

(Aqui podeis ir añadiendo un ejemplo de los puntos que falten)


Com aconclusió, creiem que aquests son els 15 aspectes profesionals i etics mes significatius duna educadora infantil, on la responsabilitat es maxima, ja que no nomes desenvolupem a nens de 0 a 6 anys, sino quepreparem a aquests infants per a una futura vida adulta.




mpetencis basiques perque creiem que una educadora de l'escola bresol ha de tenir bona disposició per treballar amb nens petits,sent aquesta la seva major preocupació, així com també amb adults, companyes de treball i els pares dels infants, per aixo el treball en equip i la bona comunicació son aspectes esencials.
Sobretot, unaeducadora H
ha de ser capaç d'assumir rols de planificadora, realitzadora i avaluadora, metode necesari per aconseguir un bon ambient de treball i adecuat per el desenvolupament dek nen/a.D'aktra banda, ha de tenir certa sensibilitat que li permeti expressar-se a través de diverses situacions,saber com dirigirse a segun que pares o nens.
El rol específic de l'educadora infantil és ajudar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Competenciaas
  • competències
  • Competències
  • Competències bàsiques
  • PROVES COMPETENCIES
  • Competenciad
  • Competències
  • competenciaas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS