Complexe d'Edip

Páginas: 2 (474 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2013
Concepte desembolupat per Sigmund Freud. Són un conjunt de sentiments i emocions experimentades per nens que es caracteritzen per la simultanietat de desitjos amorosos i hostils cap als pares.Freud defineix el complex d'Èdip com a desig inconscient de mantenir relacions amb una mare i eliminar el pare. aMB sentiment de culpa ja que el nen és conscient de que no està bé odiar al pare. Esdesembolupa entre els tres anys i els sis.
hi ha dos tipus de complex:
-Complex d'Èdip positiu: el nen sent odi cap al progenitor del mateix sexe.
-Complex d'Èdip negatiu: l'inrevés.

Complexd'Electra
Proposat per Jung a principis de segle XX, Consisteix en una fixació afectiva de la nena en la figura del pare. és molt comú entre la majoria de nenes en algún moment de la infància. Es potobservar des dels tres anys i al cap de dos anys es sol resoldre de forma natural.
Concepte desembolupat per Sigmund Freud. Són un conjunt de sentiments i emocions experimentades per nens que escaracteritzen per la simultanietat de desitjos amorosos i hostils cap als pares.
Freud defineix el complex d'Èdip com a desig inconscient de mantenir relacions amb una mare i eliminar el pare. aMB sentimentde culpa ja que el nen és conscient de que no està bé odiar al pare. Es desembolupa entre els tres anys i els sis.
hi ha dos tipus de complex:
-Complex d'Èdip positiu: el nen sent odi cap alprogenitor del mateix sexe.
-Complex d'Èdip negatiu: l'inrevés.

Complex d'Electra
Proposat per Jung a principis de segle XX, Consisteix en una fixació afectiva de la nena en la figura del pare. ésmolt comú entre la majoria de nenes en algún moment de la infància. Es pot observar des dels tres anys i al cap de dos anys es sol resoldre de forma natural.
Concepte desembolupat per Sigmund Freud.Són un conjunt de sentiments i emocions experimentades per nens que es caracteritzen per la simultanietat de desitjos amorosos i hostils cap als pares.
Freud defineix el complex d'Èdip com a desig...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • complexo
  • lovely complex
  • Le Complexe De Di
  • Complexo Alemao
  • Cotizacion complex
  • examen complexivo
  • Complex
  • Information Agenda Complex

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS