COMPRAR TIRAR COMPRAR

Páginas: 2 (384 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2015
COMPRAR TIRAR COMPRAR
Resum
En el vídeo que hem vist en la classe ens expliquen de com els països pobres són utilitzats com a abocador per la brossa i els residus dels països industrials. Aquestsaboquen els residus electrònics i radioactius en els països com Algèria, Sudan i altre països Sud-Africans. Ja que els governs d’aquests països no es poden defendre per la seva conta, són incapaços dedetindre aquest delicte. Aquestes abocadores d’escombraries porten malalties i morts, els escombres de electrodomèstics, com ordinadors, microones, televisions, tots en mal estat, fan que es produeixingrans muntanyes de escombres on els nens i els grans busquen metalls que puguin vendre per poder-se guanyar alguna cosa per comprar menjar. Hi ha una gran contaminació de paisatge, aigua, iplantacions.
Anàlisi econòmic
Les gegants empreses industrials, que produeixen grans quantitats de electrodomèstics que després van a desembocar en els països subdesenvolupats de Sud-Àfrica s’aprofitend’aquests països, ja que aquests no tenen la força política i administrativa suficient per poder parar aquestes accions. Però la pregunta està en, com poden deixar a aquestes empreses actuar d’aquesta manera?,doncs aquestes empreses per poder desembocar les escombraries en aquests països afirmen que els ordinadors i televisions són de segona mà, però en realitat tots estan trencats i no funcionen.
Per quèho fan les empreses, doncs perquè no volen reciclar els seus productes en mal estat i els que prefereixen és estalviar una gran suma de diners i no reciclar els seus productes que es trenquen. Elcost social és molt gran, ja que les empreses surten guanyant i els països pobres perdent.
L’impacte mediambiental és molt greu, ja què la brossa que porten ocupa molt d’espai, que porta contaminaciód’aigua, camps, etc. Així les persones que viuen als llocs on es contamina, es deixa la brossa, la gent d’allí rebolquen metalls que es poden vendre i treure alguns diners per poder sobreviure i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comprar, Tirar, Comprar
  • Comprar/Tirar/Comprar
  • comprar tirar comprar
  • comprar tirar comprar
  • Comprar, Tirar, Comprar
  • Comprar-tirar-comprar
  • ensayos comprar tirar comprar
  • Informe "comprar, tirar, comprar"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS