Comptabilitat

Páginas: 3 (622 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2013
* Pel que fa a la ràtio de liquiditat, sabent que el valor òptim ha de ser ‘2’, podem observar com, tot i estar per sota del valor òptim en els dos anys, la situació millora del 2010 (1,93) al 2011(1,99). Per tant, les possibilitats de entra en suspensió de pagaments son baixes, encara que la mitja del sector del 2011 si que s’allunya més del valor òptim.

* En la ràtio de tresoreria elvalor òptim és (1), en aquest cas no arriba en ningun dels anys, a més a més podem dir que la situació empitjora del 2010 (0,88), on s’aproximava bastant al valor òptim, al 2011 (0,83). Tenint en compteaquest canvi esmentat, podem dir que l’empresa no es troba en la situació òptima, però si que s’aproxima, per tant disposa de actius líquids suficients per atendre els pagaments. La mitja del sector(0,7) també s’aproxima a 1.

* En la disponibilitat la situació del 2010 es favorable per l’empresa (0,13), però cal remarcar que empitjora molt en el 2011 (0,04), tot i que la mitja del sectordel 2011 és de (0,12). L’any 2010 si que disposava de disponible per atendre els pagaments però amb la baixada de disponible al 2011, no pot atendre els pagaments, però si en la mitja del sector.* En relació a l’endeutament el valor òptim seria no supera el (0,5). Podem observar com l’empresa millora el deute del 2010 (0,64) respecte el 2011 (0,57) encara que la mitja del sector te un deutealt (0,67). En resum podem dir que comença a guanyar autonomia financera perquè redueix el deute, però encara s’allunya del valor òptim, en quant al sector si que podem dir que presenta un deuteimportant.

* En quant a la qualitat del deute, pràcticament no presenta cap canvi d’un any respecte l’altre, la qualitat del deute es dolenta pel que fa als dos anys i per tant podem dir quel’empresa te molt deute a llarg termini. La mitja del sector es troba una mica en millor situació.

* Despeses financeres sobre vendes, quan la ràtio és superior al 2% les despeses financeres són...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comptabilitat nacional
  • Comptabilitat. Inversions Financeres
  • Economia: la comptabilitat i el patrimoni
  • Comptabilitat bàsica, inici
  • Comptabilitat Pública
  • Comptabilitat De Costos- El Model Abc
  • Comptabilitat I Fiscalitat BO
  • Tema 1 Comptabilitat i sistemes dinformació

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS