COMPTETÈNCIES BÀSIQUES

Páginas: 2 (426 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2015
COMPETÈNCIES BÀSIQUES

1. Competència comunicativa lingüística i audiovisual

Saber comunicar oralment (conversar, escoltar i expressar-se) per escrit i amb els llenguatges audiovisuals, fent servirel propi cos i les tecnologies de la comunicació (anomenada competència digital), amb gestió de la diversitat de llengües, amb l’ús adequat de diferents suports i tipus de text i amb adeqüació a lesdiferents funcions.

2. Competència artística i cultural

Conèixer, comprendre, apreciar i valorar críticament diferents manifestacions culturals i artístiques, tradicionals o no, utilitzar-les com afont d’enriquiment i gaudi i considerar-les com a part del patrimoni dels pobles. A més, és saber crear amb paraules, amb el propi cos, amb tota mena de materials, suports i eines tecnològiques, tantindividualment com col·lectiva les representacions i anàlisi de la realitat que facilitin l’actuació de la persona per viure i conviure en societat.

3. Tractament de la informació i competènciadigital

Incorpora diferents habilitats, que van des de l’accés a la informació fins a la seva transmissió, tot usant distints suports, incloent-hi la utilització de les tecnologies de la informació i lacomunicació com element essencial per informar-se, aprendre i comunicar-se.

4. Competència matemàtica.

Adquireix realitat i sentit en la mesura que els elements i raonaments matemàtics són utilitatsper enfrontar-se a situacions quotidianes.
Implica el coneixement i maneig dels elements matemàtics bàsics.

5. Competència d’aprendre a aprendre

Implica disposar d’habilitats per a conduir elpropi aprenentatge i, per tant, ésser capaç de continuar aprenent de manera cada vegada més eficaç i autònoma d’acord amb els propis objectius i necessitats.

6. Competència d’autonomia i iniciativapersonal.

Es refereix a l’adquisició de la consciència i aplicació d’un conjunt de valors i actituds personals interrelacionades, com la responsabilitat, la perseverança, el coneixement de si mateix i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Competènies Bàsiques
  • Competències bàsiques
  • Compentencies Basiques
  • Capacités Fisiques basiques
  • Preguntes bàsiques de cultura religiosa
  • Competencies basiques 6 historia
  • Cualitats fisiques basiques
  • HIGIENE HOSPITALARIA: CURES BÁSIQUES D'INFERMERIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS