Comunicacio

Páginas: 2 (465 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2015
3. Comunicació


Logotip

centertop








Eslògan

Aprende a gestionar tus recursos financieros.



Comuniació online


Pàgina web

Cuantovaleuneuro té una pàgina webhttp://www.cuantovaleuneuro.es on es pot trobar informació general de la marca: productes, testimonis, actualitat, un blog, etc. apart d’utilitzar-a com a principal punt de relació marca-client.Podríem qualificar la web d'eficient i atractiva visualment, ja que es nota que ha estat treballada i creada a partir de coneixements de marketing digital. La web és simple i fàcil de navegar en ella.La pàgina es pot llegir només en castellà. La raó és que opera només a nivell nacional.

Inici página web Cuantovaleuneuro.es

centertop

La página web posseix un Incici atractiu visualmenti sencill de navegar en ell. Cal destacar, però, que no utilitza cap imatge en moviment, per tant estem parlant d'una web bastant estàtica.

Pàgina de contacte de Cuantovaleuneuro

centertopA l’igual que TallerDeEmpresa, Cuantovaleuneuro també disposa d’un blog integrat dins la web. L'activitat en ell és força considerable.
No s’observa un timing ouna periodicitat concreta, ni un nombre concret d’articles per semana. També observem que el feedback dels visitants en els comentaris no és gaire elevat, no tenint casi cap comentari.


Blog deAsepyme

centertop















Cuantovaleuneuro utilitza la xarxa social Facebook com eina online secundaria per comunicar-se amb el seu públic, duent a terme una comunicacióbastant activa però sense una periodicitat ni un timing concret. Cal destacar que a partir del 29 de juliol no s'han registrat més posts.
La majoria de les publicacions són els articles que pengen enel blog, utilitzant Facebook per arribar a un nombre més elevat de persones. Utilitzen per part estratègia de marketing de continguts, potenciant i buscant l’engagement dels seus fans mitjançant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • COMUNICACIÓ
  • comunicacio
  • comunicació
  • La comunicació
  • la comunicacio
  • La Comunicaci
  • la comunicacio
  • Comunicaci

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS