comunicacion

Páginas: 19 (4541 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2013
Reenginyeria del canvi

SUPÒSITS

Davant d'un entorn canviant i la competència cada vegada més ferotge, les empreses estan obligades a posar constantment en dubte. El canvi és una de les principals preocupacions dels directius de les empreses i altres tipus d'organitzacions.

Al llarg del llibre, es presta l'atenció principal a l'individu com a subjecte perquè els homes són l'actiu mésvaluós de l'empresa. Això és encara més cert avui en dia amb el final de l'organització taylorista i la necessitat de la iniciativa individual. Una empresa realment necessita la seva força de treball, les seves habilitats, els seus coneixements, sinó també les seves motivacions i la seva participació activa. El mètode es basa en aquest fet i s'esforça per crear condicions favorables per aldesenvolupament dels empleats i les condicions d'èxit de negoci.
 
La necessitat de canvi és universal. En funció dels països i empreses, punts de partida varien, però en tots els casos, els canvis significatius han de ser realitzades amb èxit. El mètode descrit en aquest llibre s'aplica a aquest cas la diversitat.

SUPÒSITS

El canvi s'associa avui amb els grans moviments polítics: les fusions iadquisicions, aliances, desenvolupament de nous negocis ... L'èxit d'aquests moviments estratègics depèn en gran mesura de la rapidesa i eficiència amb què es fan. La capacitat de les empreses per passar ràpidament de la decisió de l'obtenció de resultats es converteix en un avantatge competitiu.

Un poder cada vegada més marcada sorgeix entre les empreses els executius i empleats es va unir alcanvi en les seves pràctiques habituals i les empreses per a les que un procés de canvi continua sent un fet insòlit i traumàtic.

DEMOSTRACIÓ

L'objectiu principal del treball és proposar un mètode pràctic per impulsar el canvi i transformar l'empresa basant-eines i lliçons apreses de casos reals. Els autors analitzen l'acció de canviar la forma:

 construir un procés de canvi,
 dirigir igestionar aquest procés,
 aconseguir el suport i la participació de tots els empleats,
 combinar el canvi i les activitats habituals
 assegurar la sostenibilitat dels canvis que implica,
 accelerar el canvi i reduir els costos humans i financers,
 mantenir un moviment permanent.

Més enllà de la pràctica de la gestió del canvi i la transformació del negoci, els autors presenten la teoriarelacionada amb aquesta pràctica perquè és necessària per a la gestió eficaç del control dels dos nivells. La teoria proporciona el marc general per a la comprensió i el tractament de totes les situacions, mentre que la pràctica permet la implementació del canvi a terra.




 
RESUM DE L'OBRA
 Negocis i canvi
La necessitat de canvi

L'evolució i la interrupció del medi ambient no podenser controlats. Sectors sencers es veuen obligats a canviar constantment a causa del desenvolupament de nous productes, noves tecnologies o noves organitzacions.

El canvi ha canviat d'estat. Un cop vist com fora de l'empresa, ara és una part integral de la vida empresarial.

El canvi és cada vegada més present en els negocis. Una empresa pot causar o patir un canvi, però ha de canviar.

Unretard en la implementació del canvi pot tenir diverses causes, una de les més comunes és l'error de predicció. Creiem que l'empresa no està en perill i es requereix que les millores de menor importància, mentre que es necessiten canvis importants. L'ajornament de les accions necessàries compromís sovint condueix a patir modificacions. El fracàs per implementar el canvi és un altre factor queexplica la naturalesa sofert pel canvi, això és la causa més comuna.

Canviar Mobile

Cada canvi és única, però una sèrie de característiques comunes emergeixen del que motiva el canvi. Les causes es poden dividir en les causes externes (fora de l'empresa) i les causes internes (induïda per l'empresa). Les causes externes són les més comunes.

Els principals components del canvi de mòbil són...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS