Comunicació Corporativa Danone

Páginas: 7 (1590 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2012
DANONE
UNITAT FORMATIVA COMUNICACIÓ CORPORATIVA

ÍNDEX

1. PRESENTACIÓ I DESCRIPCIÓ DE L’EMPRESA 3
2. MAPA DE PÚBLICS 3
3.DESCRIPCIÓ DE ACCIONS DE COMUNICACIÓ 4
4. ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ INTERNA I EXTERNA 5
5. CONCLUSIÓ6
6.BIBLIOGRAFIA 7

1. PRESENTACIÓ I DESCRIPCIÓ DE L’EMPRESA
La empresa que he escollit per a realitzar el treball de la Unitat Formativa 1 de periodisme ha estat Danone. Danone va néixer a Barcelona l’any 1919 per Isaac Carasso com una petita fàbrica de iogurts, posteriorment es va expandir fent altres postres tant tradicionals com d’altres de mésmodernes. Actualment el grup Danone és una multinacional francesa que te la seva seu a París i que posseeix les marques comercials Actimel, Activia, Danacol, Savia, Vitalínea, Griego, Densia, Danet, Danonino i Club Padres.

L’objectiu d’aquesta empresa, que va marcar el naixement del iogurt industrial a Espanya, és tenir cura de la salut dels seus consumidors. Gràcies a això han aconseguit ser unaempresa símbol de qualitat, innovació i bon gust. Les seves principals característiques són l’entusiasme que hi posen en trobar solucions que s’adaptin al client. L’obertura de possibilitats d’actuació per a la recerca d’investigar nous camins. L’humanisme que mostren al tenir en compte les opinions i suggeriments dels seus clients per a millorar la seva empresa. I per últim, la proximitat ambels seus consumidors i que respon a la confiança que disposen en l’empresa. Aquestes característiques donen forma a la seva ideologia, ja que estan convençuts de que la credibilitat és guanya amb treball continu i participatiu.

2. MAPA DE PÚBLICS
Danone és una empresa que amb els anys s’ha expandit per diferents països i no ha parat de crear i comercialitzar noves marques com per exempleActivia.
El públic al qual es dirigeix l’empresa és molt ampli, els seus productes com Danonino va dirigit a nens, Club padres a pares, Densia a persones més grans. Ha creat marques incús per a un públic amb alts nivells de colesterol. Els productes que ven Danone els consumeixen famílies, amb nens i gent gran, però el producte va dirigit als pares o adults que ho compren.
El públic de l’empresa elpodem dividir en l’intern, és a dir els qui formen l’empresa i el públic extern, els qui compren o tracten el producte.
2.1 Públic intern

* Treballadors: Tots aquells que participen en la creació dels productes de les diferents marques de Danone, ajuden a l’empresa des del sector de neteja, producció, manteniment etc.

* Equip directiu: Aquell que administra l’empresa i es dedicaa la organització i planificació de: la publicitat, els possibles problemes, l’economia etc. Des de que l’empresa va néixer, l’any 1919, fins ara aquests càrrecs s’ha multiplicat. Actualment el president de l’empresa és Javier Robles, el director general de Danone a Espanya és Jérôme Boesch, el director de comunicació i RRII és Álvaro Bordas...

2.2 Públic extern

* Clients: Danoneté un públic/target ampli on predominen pares, mares i gent gran. Específicament els clients són de classe mitja ja que no és un producte excessivament car, que està a l’abast de tothom.

* Mitjans de comunicació: el més important és la Televisió juntament amb Internet: xarxes socials, webs etc. Aquests dos mitjans són els més utilitzats per l’empresa i són els que fa servir per donar aconèixer les seves marques i la seva entitat. També utilitzen diaris per notes de premsa i notícies de l’empresa.

* Proveïdors: Smurfit Kappa, entre d’altres, el qual va guanyar el premi al millor proveïdor de l’any 2012 de Danone. Per reconèixer la feina dels proveïdors aquest any l’empresa posa la cara dels seus proveïdors en els envasos de iogurts. A part d’això, l’any passat l’empresa va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comunicació corporativa
  • La Comunicaci N Corporativa
  • QUE ES LA COMUNICACI N CORPORATIVA Copia
  • Comunicaci N Corporativa
  • Comunicació política i corporativa
  • Tarea1 TALLER DE COMUNICACI N CORPORATIVA
  • Comunicaci Corporativa
  • Comunicació Corporativa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS