comunicación

Páginas: 3 (702 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2014











Article:
Rosa, A., Rodrigo, G., Dunny, Z. (2006) Trastornos de la conducta alimentària y asertividad. Rev Méd Chile, 134: 312-319
Link:http://www.scielo.cl/pdf/rmc/v134n3/art07.pdf

Qüestions a respondre:

1.- Segons l’article, quines característiques de personalitat s’han observat en les persones amb trastorns de la conducta alimentària?

Lescaracteristiques que s’han observat en les persones amb transtors de la conducta alimentaria són la carencia d’asertivitat que soposa submissió o timidesa, sentiments d'inutilitat personal, dificultat per expressaramb paraules: afectes i emocions, desitjos i ambicions, esforços en buscar l'aprovació externa per mantenir la seva autoestima i desenvolupar l'autonomia, identitat personal incompleta, dificultat perser independents, dependència parental.
Diversos autors han assenyalat que les pacients amb patologies alimentàries presentarien, abans del desenvolupament de la malaltia, problemes d'autonomia iindependència i d'acceptació de les dificultats de la vida adulta, problemes interpersonals, amb introversió, inseguretat, dependència, ansietat social, manca d'assertivitat i dificultats per a lesrelacions heterosexuals, sensació d'ineficàcia, fracàs i falta de control en la seva vida escolar, laboral o de relació, tendències
perfeccionistes amb trets obsessius, rigidesa i extremisme enl'avaluació dels problemes.
Un dèficit del jo, pel que fa a autonomia i domini del propi cos, que dóna lloc a un "sentit d'ineficàcia personal.

2.- Quins són els objectius de la investigació?

Elsobjectius de la investigació són verificar si en dones, el grau d'assertivitat es relaciona amb la presència de trastorns de la conducta alimentària i establir en dones, la capacitat predictiva del'assertivitat en trastorns de la conducta alimentària.

3.- Quines són les principals conclusions de la investigació?

Les principals conclusions de la investigación van ser, que les pacients van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion
  • Comunicacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS