Comunicador Social

Páginas: 4 (841 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2013
Institucional
Els gabinets d’informació administren les noticies i planifiquen com volen que surtin per ser utilitzades als MC.

Si la noticia es negativa, és evaluada com a avaluació de risc.Un gabinet de comunicació es divideix en extern i intern: l’extern inclou una consultoria i un servei de RRPP i l’intern una direcció de comunicació i una jerarquia; aquesta jerarquia té unapresidència, recursos humans i un protocol.

Les característiques d’aquest ordre son compromís, accesibilitat, confidencialitat i pont d’informació.

El manual del cap de premsa d’una empresa ha der ser:l’honestitat, obertura, amabilitat, col·laboració, fidelitat, igualdat i treball ben fet. “No ho sé, però ho sabré”: Disponibilitat 24/7, compromís i retornar trucades.

Estratègies: Només existeix elque es parla, projectar bona imatge (el que volem obtenir) i escollir bé els grups d’interès. Administrar el temps (no cremar tots els cartutxos a l’inici).

Opció de compareixença: És necessària?Què direm? Aparentem o no?

El portaveu: Ha der comportarse mitjançant la formació i l’assaig. Perdre la por als mitjans i sobreviure a la pressió amb armes diverses.

Compereixença: Formació del’esdeveniment, posada en escena, qui serà el protagonista o portaveu i els personatges?, documentació i quines preguntes d’estil es faràn.

Relació amb els MC: Actualització, confiança, filtracions,accessibilitat, tipus, control del temps, perfil del seu públic, revissió premsa, característiques, documentació i formes d’entrevista (“canutazo” o convocatòria suggerida).

El debat: Origen?,seguiment, format, estètica, temps, recursos tècnics etc. Papers actius, passius, neutrals... Val la pena? Assistència dels convidats.

Format: Lloc, participants, públic...

Estètica: Escenografia (lloc,colors, to, temperatura), posicions, rols del moderador, rols del públic, temps (directe/gravat, blocs, durada, intervencions etc.). Recursos tècnics (il·luminació, maquillatge, plans etc.)....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comunicador social
  • comunicador social
  • Comunicador Social
  • Comunicador Social
  • Comunicadora Social
  • Comunicador Social
  • comunicador social
  • comunicador social

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS