COMUNICAT DE SEGUIMENT FCB

Páginas: 4 (824 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2015
COMUNICAT DE SEGUIMENT FCB
Seguiment FCB es constitueix en associació sense ànim de lucre
La seva finalitat és la de promoure la defensa dels drets dels socis del FC Barcelona

Després de la sevareeixida participació en el procés electoral del FC Barcelona d’aquest estiu, en el qual va aconseguir situar en el centre del debat la necessitat de la creació d’una grada d’animació i d’una agència deviatges pròpia, Seguiment FCB ha decidit constituir-se en una associació sense ànim de lucre. Els caps visibles de la precandidatura a la presidència del Barça hem decidit donar aquest pas perquèentenem que és la millor fórmula per a supervisar l’acompliment dels acords consensuats i signats amb l’actual Junta Directiva envers els nostres dos eixos programàtics, així com donar un pas endavant enla defensa d’altres drets dels socis del Barça que entenem fonamentals. Com a entitat jurídica amb personalitat pròpia, Seguiment FCB podrà detectar i prioritzar les problemàtiques que puguin afectarels socis i erigir-se en un interlocutor vàlid amb els estaments que regeixen el club i tenen capacitat de resolució: la Junta, l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), l’Oficina d’AtencióEspecialitzada (OAE), l’Oficina d’Atenció a les Penyes (OAP) i el Síndic del Soci.
Aquesta constitució en associació sense ànim de lucre es farà efectiva en els pròxims dies i, acte seguit, Seguiment FCB japodrà començar amb el procés de captació de membres. L’únic requisit serà ser soci del FC Barcelona o ser posseïdor del Carnet de Compromís i la quota d’inscripció serà simbòlica: 5 euros per a tot elprimer any. Tota la informació per a formar part d’aquest col·lectiu es publicarà properament en la pàgina web www.seguimentfcb.cat.
L’activitat postelectoral
Un cop passades les vacances, SeguimentFCB ha tornat a l’activitat de manera progressiva –i paral·lela al procés de creació de l’associació- i ja ha mantingut contactes, de caràcter merament informatiu, amb la Junta Directiva, l’OAB (de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comunicate
  • Comunicat
  • Comunicat
  • Ensayo Comunicate
  • Economia del fcb
  • Comunícate Empresa
  • MODELO FCB
  • Competencia Comunicatica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS