Comunicat Invisible Children Catal copia

Páginas: 3 (573 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2015
31 de desembre del 2014
Un missatge per tots els simpatitzants passats i presents d’Invisible Children.

Tan si vas dormir a la intempèrie amb nosaltres el 2006 a la “Global Night Commute” per aprotestar en contra de l’ús de nens soldats, et vas manifestar als carrers de Washington per al projecte de llei que faria possible per als Estats Units capturar Joseph Kony,1 vas rodejar els estudisd’Oprah Winfrey a Chicago per aconseguir que la història de la LRA sortís a les notícies2, vas ser present a una de les més de 15.000 projeccions o a una “Fourth Estate Conference”3 o hast vist una de lesnostres pel·lícules en línia per primera vegada: tu ets Invisible Children.
Vam anunciar el desembre del 2014 que Invisible Children reduiria el volum dels nostres programes i operacions als EstatsUnits cap a final del 2014 per a prioritzar el nostre suport polític i els programes a Àfrica Central durant el 2015.
Així que basant-nos en les nostres prediccions financeres, hem decidit que la millordecisió era tancar els esforços en els mitjans de comunicació i comunicació de masses als Estats i concentrar tots els fons restant (i tots els futurs) a la execució dels nostres programes mésessencials. Al mateix temps també hem decidit traslladar la propietat dels nostres programes i oficines a Uganda als socis regionals.
Com a conseqüència d’aquesta decisió les coses han canviat. Ja novisitarem escoles en furgonetes, no farem nous vídeos, o vendrem samarretes. No organitzarem esdeveniments de conscienciació de masses, concerts benèfics o grassroots. Hem marxat de la nostra oficina de SanDiego i la majoria del personal ha continuat treballant en altres projectes, incloent-hi el nostre personal executiu.
El que existeix actualment és un petit equip amb experiència fent la feina dura ales trinxeres a Capitol Hill i al cor d’Àfrica Central, mantenint els programes més essencials que protegeixen a les comunitats objectiu de la LRA i ajudant aquells en captivitat trobar casa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Invisible Children
  • Invisible Children
  • Copia certificada (català)
  • Comunicate
  • Comunicat
  • Comunicat
  • La estafa del documental kony 2012 e invisible children al descubierto
  • Los Invisibles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS