Comunicat

Páginas: 4 (806 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013
Ens criminalitzen, i alhora ens encoratgen

Benvolgudes companyes i companys,

Des del Consell de l'Estudiantat ens agradaria fer públic el nostre posicionament respecte Del conflicte sobre elcicle de conferències programat per a la Setmana de Benvinguda per part d'aquest Consell.

Durant tota la programació hi ha un marcat caràcter reivindicatiu i crític en la situació social actualDintre d'aquesta hi trobem la conferència: "Música crítica: una història de repressió" els ponents de la qual són: Francesc Ribera (Titot) de "Brams", Nega de "Los chicos del Maíz" i Juan Ramón Rodríguez(Juanra) de "KOP".

Aquesta criminalització s’ha centrat en la participació de Juan Ramon Rodríguez, el cantant del grup KOP, en una xerrada sobre música compromesa. En cap moment s’ha previst unavessant distinta per a aquesta activitat, han sigut els mitjans qui l’han dotada d’un carácter diferent per tractar d’aturarla, parlant fins i tot de falta de seguretat quan ells mateixos han tractatd’escalfar l’ambient per evitar que es realitzés.

A més, el Rectorat, atenent a les crítiques vertides per part de les associacions Unió
Universitària i Campus Jove i a la pressió exercida per lapremsa de dretes i partits com UPyD o Noves Generacions del Partit Popular; ha pres mesures i ha censurat la conferència apel∙lant a la seguretat de les persones que pogueren assistir a l'acte.

Jaconeixem la tendència d'aquest equip rectoral per mantenir una aparença d’imparcalitat, còmplice de la situació que vivim, i per no alçar polseguera. En lloc de posicionarse del costat de la llibertatd'expressió, la reinserció i l'actitud reivindicativa de les injustícies actuals censura l'acte, per evitar debats, per evitar malestar i problemàtiques i seguir aparentant ser la universitat que nosom.

Perquè no som una universitat de qualitat, ja que anem 200 persones per classe.

Perquè no som una universitat plural, ja que 800 persones han tingut problemes per mantener els seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comunicat
  • Ensayo Comunicate
  • Competencia Comunicatica
  • Comunícate Empresa
  • COMUNICATE EN LA NUBE
  • Comunicate
  • Comunicate
  • Ensayo de competencia comunicatica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS