Comunitària

Páginas: 3 (571 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2014
ACTIVITAT COMUNITÀRIA

Com a activitat comunitària d’aquesta assignatura vaig participar amb les activitats que realitzaven SalutAccions des de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Gironaajudant a recollir fons per La Marató de TV3 el dia 15 de desembre de 2013 de 9 del matí a 3 de la tarda. Érem uns 100 estudiant entre els de la Facultat d’Infermeria i els de la Facultat deMedicina, repartits en torns de 9 a 3 de la tarda i de 3 a nou del vespre i en dos punts; al Decathlon de Girona i a la Rambla.

Els objectius de l’activitat eren sensibilitzar i informar a la poblaciósobre les malalties neurodegeneratives, acostar activitats de RCP i prevenció del tabac a la població.

Vam anar al Decathlon de Girona en el meu cas i a la Rambla, a muntar la paradeta de laUniversitat de Girona, amb fulletons de com funcionen els desfibril·ladors, sobre el tabac, adhesius de la Marató de TV3, i d’altres informacions com l’alimentació saludable, l’activitat física recomanada. Amés disposàvem d’un desfibril·lador educatiu, un nino per ensenyar com es realitza el RCP a la gent i practicar-ho, un esfigmomanòmetre per prendre la pressió i aparells per mesurar la glucèmia a lagent que acudeix a la paradeta. A més a més, vam muntar pels més menuts taules i tamborets amb material per realitzar dibuixos pels nens que estan malalts als hospitals, i amb material hospitalari,com els depressors o un gorrito per recollir els cabells, jocs interactius del cos humà i els hi regalàvem globus en forma de cor. Es demanava a la gent que dones la voluntat per participar en lesactivitats, i ho recollíem en unes guardioles.

Primer vaig estar amb els companys i companyes inflant globus i guardant-los per desprès poder-los repartir entre els nens i nenes que vinguessin acol·laborar a la parada. Vam ensenyar com es col·locaven els pegats del desfibril·lador i a fer ressucitació cardiopulmonar amb el nino que havíem portat. Al final de la jornada, i quan ja no hi havia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • comunitaria
  • Comunitaria
  • comunitaria
  • Comunitaria
  • Comunitaria
  • comunitaria
  • Comunitaria
  • COMUNITARIO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS