concepcio metafisica personal

Páginas: 2 (356 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2013
Concepció metafísica personal


Jo crec que el món té un inici en el temps, es a dir el ( temps dial), perquè des de el meu punt de vista el món ha estat creat peratzar, es a dir a la teoria del Big Bang, quan es va iniciar el Big Bang es va originar el món.
No puc dir que crec en un sol Déu o en molts, perquè per ami hi ha algunacosa que em fa pensar que darrera de tot això té que haver-hi una explicació o alguna cosa que ningú em podrà confirmar ja que va passar fa milions i milions d’anys i ja quecadascú creu en una idea diferent de les tantes que hi ha. No crec en la teoria de la religió de que Déu va crear el món en set dies, crec en la teoria del Big Bang.
Tampoccrec que l’home tingui una ànima, per què com ja he dit no crec en l’existència de Déu, crec en que té que haver-hi un espiri’t a cada persona en el que quant et moríssortirà del teu cos i es reencarnarà en un altre començant una nova vida, per això no recordem res de la nostra vida passada en l’existència del planeta terra, no em puc fer ala idea de que hi ha un altre món material, apart del nostre en que vivim, la meva idea es basa en la reencarnació, però no em puc arribar de creure que quant s’acabi lameva vida travessi a un altre món material, crec que el meu esperit ocuparà un altre cos, però en aquest planeta terra.
I tal com e anat explicant la mort per mi significaun descans en el que el l’esperit sortirà del cos, i estarà fora sempre al costat donant força als qui ho necessiten, als seus essers estimats, i així poden passar 100anys fins que ocupi un cos i s’inicia la reencarnació. Tampoc fa falta que un esperit es reencarni així com poden passar anys pot no reencarnar-se i ser lliure.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metafisica
  • Metafisica
  • Metafisica
  • metafisica
  • Metafisica
  • Metafisica
  • Metafisica
  • Metafisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS