Concepció Nietzschana Sobre El Llenguatge

Páginas: 3 (642 palabras) Publicado: 13 de abril de 2011
Reflexión sobre la conepción Nietzschana dl llenguatge

Per començar a parlar sobre la concepció Nietzschana del llenguatge , primer cal explicar o definir aquest mateix concepte.
Concepció delllenguatge vol dir quina és la opinió que té Nietzsche sobre el llenguatge que hem escollit els éssers humans per tal de trobar la suposada millor manera de comunicar-nos. Nietzsche, en canvi, té laideologia de que el llenguatge només és un mitjà pel qual dominar la llengua i que els mots (sobre tot els de caire moral) no són necessariament propietats essencials de les coses, es a dir, que pelfet que hagin estat inventats no vol dir que hagin sigut absolutament encertats. ha estat per causa del llenguatge que van neixer conceptes com veritat o mentida, cal remarcar que sobretot el conceptede veritat és només un prejudici que ha estat inventat només per questions de fe.

L’argument que Nietzsche ens dona per desconfiar del llenguatge són tals com que el aquest no és més que unapressó que impedeix que els ésser humans veiem l’esséncia de les coses i per tant que coneixem la veritat absoluta del món.
És necessari dir, que tanmateix, no és que Nietzsche menysprees elllenguatge, sinjò que trobava que es una de les majors obres de l’intelecte de l’ésser humà, el problema d’aquest però, per Nietzsche és que provoca que els humans restem pressoners d’una moral impossada nomésper conceptes lingüistics que fan que creiem que dominem tot això al que li ha estat otorgat un nom, cosa que provoca que “La cosa en si” resti insignificant (com el concepte de veritat o mentida).Per tant impedeix que puguem veure el món com la força que és i provoca que el veiem tot amb una moralitat.
El que Nietzsche vol transmetre, és que el llenguatge comporta al cap i a la fi que l’homesigui victima dels perjudicis dels altres éssers humans, que mantenen la creença ferme en aquests conceptes impossats pels tan arreladament a la civilització.
Nietzsche opina que la comunicació és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Concepció Sobre Els Mco
  • CONCEPCI N SOBRE EDUCACI N
  • Reflexió Sobre Les Teories Del Pensament i El Llenguatge
  • Teories sobre el llenguatge gestual
  • Llenguatges
  • La Naturalesa Del Llenguatge
  • la concepció de la mort
  • Llenguatge Escrit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS