Concepte d'imatge i cultura audiovisual

Páginas: 3 (579 palabras) Publicado: 16 de enero de 2014
CONCEPTE D’IMATGE

Avui en dia estem envoltats d’imatges i per això diem que la imatge és l'aparença visible de les coses. La imatge és l'element fonamental del Llenguatge Visual i com en totllenguatge, l'objectiu és la comunicació.
Tant els Mitjans de Comunicació de Masses, com els diferents Llenguatges Visuals han sofert un procés de digitalització en el qual la imatge ha adquirit unaimportància per capturar l'atenció i la mirada de l'espectador.
Veiem milers d'imatges al dia, en els carrers, en el nostre treball, en els mitjans de comunicació, sempre hi ha prop de nosaltres unapantalla on sense pausa, les imatges competeixen per cridar la nostra atenció.
Per tot això es fa necessari l'anàlisi i estudi de la imatge per a la seva comprensió.
La imatge representa la realitat,amb més o menys fidelitat o semblant. També pot tenir una funció simbòlica o una doble lectura: basada en el seu sentit figuratiu d'una banda, i en el seu significat per un altre (la imatge com asímbol). Altres imatges sorgeixen com a una substitució per complet a la realitat, sense que tinguin cap semblança amb aquesta.
Al llarg del dia totes les imatges que veiem es poden dissolirimmediatament, ja que només ens quedem amb les que realment ens han transmet un sentiment, emoció, record, etc.













CONCEPTE DE CULTURA AUDIOVISUAL

El concepte que tinc jo sobre lacultura audiovisual es què reflectim les coses reals de la vida amb forma d’imatge, video, so, etc.
Partint de la base que la cultura és el resultat o efecte de cultivar els coneixements humans, dit enmillor, aprendre, i que el terme audiovisual engloba tot allò relacionat amb la imatge i el so (puguin ser pel·lícules, videojocs, televisió, ràdio, internet i altres)
Ens ensenya com apreciar laimportància fundamental dels medis de comunicació en una societat i el procés actual de les tecnologies que ens ensenyen d’una forma creativa la realitat, encara que la tenim que saber diferenciar....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Edició i retoc d'imatges
  • Conceptos Audiovisuales
  • Cultura Audiovisual
  • concepte i esquema de cultura
  • Cultura Audiovisual Resumtema 1
  • conceptos básicos lenguaje audiovisual
  • Cultura I
  • vocabulari Cultura audiovisual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS