Conclusio treball de recerca

Páginas: 2 (274 palabras) Publicado: 10 de enero de 2011
Conclusions del treball

Un cop observades les reaccions dels nens davant de les figures i després d’explicar-los l’activitat prèviament, abans de realitzar laprova, podem concloure que les figures representades han transmès en gran part la informació-sentiment que amagava cadascuna de les emoticones. Tant es així, que vamvoler posar a prova aquesta efectivitat en franges d’edat sense cap relació amb el tema proposat a les figures. L’activitat va donar el resultat esperat , es va tornar acomprovar que pot arribar a haver-hi una comunicació sense unes bases regulades i fixes, és a dir, sense un codi prefixat.

Es per això, que sense adonar-nos-en ,tots utilitzem la comunicació no verbal, perquè d’una manera o d’una altra som capaços de percebre molts sentiments o emocions a través d’unes icones que, en la majoriadels casos, expressen molt més que les paraules. I no tan sols percebre, sinó expressar, perquè si ens hem adonat d’alguna cosa en aquest treball és que hi ha certesemocions que les paraules no poden arribar a definir o que no transmeten el seu complet significat i necessiten d’una imatge per tal de poder transmetre tot el seucontingut.

Volem ratificar que el treball realitzat ha acomplert totes les nostres expectatives. No podem parlar d’un treball especialitzat , però sí podem dir que harespost la nostra curiositat envers aquest món i hem pogut posar en pràctica els continguts apresos.

En conclusió estem satisfetes del treball realitzat i a lavegada agraïdes i sorpreses, ja que poques vegades es presenta l’oportunitat de poder posar a la pràctica uns continguts i poder treure’n les teves pròpies conclusions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • TREBALL DE RECERCA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS