Conclusions de necessitats, perfil professional i xarxes

Páginas: 2 (484 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2011
Necessitats:
- Basant-nos en la Piràmide de Maslow, hem de considerar que cal tenir cobertes les necessitats més bàsiques (fisiològiques) per tal de poder assolir les d’un nivell superior(creixement). Al no tenir unes necessitats, és molt complicat poder assolir-ne de superiors i, si és així, la estructura de la nostra piràmide no serà gaire sòlida i, en conseqüència, les nostresnecessitats trontollaran.
- Considerant el cas de l’Amador, podem veure com aquest té cobertes les necessitats més bàsiques, però en l’esglaó de l’afecte hi ha un buit que els educadors es preocuparand’omplir i els treballadors d’ensenyar a la mare del nen a saber donar el que necessita.
- També notem que el nen no té unes necessitats que són necessàries, com les de tenir uns horaris, sentir-seacceptat en un grup o la sensació de que algú es preocupa per ell. Per això els educadors socials s’encarreguen de mostrar-li que això és possible i, d’aquesta manera, el nen pugui exigir-les en larelació amb la seva mare.
- Com hem dit abans, podem veure que, al no sentir afecte de la seva mare, li és molt complicat i gairebé impossible tenir gran autoestima, això ho podem veure com, quan laseva mare el pega, ell no es pregunta perquè, o el dia del seu aniversari li sorprèn que ho vulguin celebrar. Llavors, un cop pugui gaudir d’autoestima, podrà començar a pensar en la sevaautorealització.
Perfil professional:
- Cal que tots els professionals implicats en el cas sàpiguen de la existència dels altres i en tinguin en compte les seves observacions, conclusions i propostes. Ésd’aquesta manera com cadascun podrà centrar-se en la seva especialitat sense molestar a l’altre i, així, respectant al màxim la normalitat en la vida de l’Amador i la seva mare.
- Cada professional téuna manera d’actuar que ha de respectar al màxim per tal d’intentar que els afectats siguin els protagonistes en la intervenció. El que està en joc són vides humanes i, per això, s’ha de tenir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Beneficis I Necessitats
  • construccion del perfil del nuevo professional
  • Tecnologia audiovisual i de la xarxa: electroàcustica
  • Analisi Necessitats I Proposta De Millora Correcció
  • Identificar Els Problemes De Salut I Les Necessitats De La Poblaci
  • Tema 5: xarxes locals i internet
  • Promocionar el perfil professional a linkedin
  • Tarea I.1: Perfiles y gradientes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS