CONCLUSIONS DE NURIA APARICIO MEJIAS

Páginas: 2 (355 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2015


CONCLUSIONS DE NURIA APARICIO MEJIAS:
Realment aquest treball ha sigut interessant i al mateix temps he après i m‘he qüestionat moltes coses que ja m’hi qüestionava.
En primer lloc cal destacarque els naturalistes que he estudiat com Mendel , Darwin , Lamarck etc. Eren persones que volien resoldre preguntes emblemàtiques sobre el gen , la genètica , selecció natural.
És clar que per molt queés resolguin algunes preguntes sempre hi sorgiran noves, però realment les que es resolen estan ben resoltes?.
Investigant sobre Darwin i la selecció natural , focus d’aquest treball hi vaig topar ambcomentaris de científics que és qüestionaven si realment les teories eren verdaderes, ets clar que si comencés a qüestionar-te tot arribaràs a pensar que si no sustentes cap teoria pot no haver-hires verdader o l’inversa. per tant tornant al fil del treball m’he vaig adonar d’alguns comentaris que hem van cridar l’atenció.
Aquests comentaris deien que el darwinisme podia ser fals , perquèsobreviure els més aptes? No podria ser a gust de consumidor?
Si et pares a pensar-ho poden encaixar totes les peses del puzle que al principi estaven disperses, avui actualment en la societat ocorri elmateix sofrim un constant “racisme” per dir-ho d’alguna forma, on sols els més”aptes” sobreviuen , ja que per exemple a les persones amb minusvalidesa o infermetats rares se’ls menyspreaeconòmicament inclús moralment .
També hi ha que dir que amb l’avanç tecnològic fem ús de les modificacions genètiques , on per exemple les vaques són modificades per a posseir un múscul molt característic alhorade ser venudes a diversos comerços .
Per tant per que el darwinisme i la selecció natural no és un simple creació dels que poden traure suc d l’assumpte?
El que si hem queda clar es que tots partimd’un únic patró i que la ciència amb aquest acte descriptiu ha encertat .
Però d’ací uns milers d’anys qui sap el que sorgirà i segur que hi haurà factors que puguen determinat que teories com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las aparicio
  • LA NURIA
  • Nuria
  • nuria
  • Nuria
  • aparicio
  • Mejia
  • Mejia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS