CONCLUSIONS INVESTIGACIÓ MERCATS

Páginas: 2 (479 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2015
CONCLUSIONS INVESTIGACIÓ MERCATS
Pàgina: Oodles Of Exercises (Suplements Nutrició, Gym)
www.oodlesofexercise.com

Hem realitzat totes les comprovacions pertinents al anàlisi extern del Macromercat,mitjançant les fonts secundàries d’informació tractades prèviament, després d’un exhaustiu anàlisi hem optat per assimilar la viabilitat del projecte, raó per la qual hem de començar a investigar laresta del Micromercat.
Enquestes i formularis
Hem dissenyat una enquesta/formulari per a resoldre el nostres dubtes en relació a l’anàlisi del micromercat sobre el comportament del mercat, delclient/consumidor i distribució, la nostra mostra definida es 100, dels quals ens han respost 69, els resultats han estat bastant positiu ja que l’índex de resposta ha sigut bastant alt per ser una enquestaque hem enviat via Social Media. Les respostes donades pels enquestats coincideixen, en gran mesura, amb les perspectives de futur de l’empresa, incloent suggeriments d’alguns usuaris que intentareminserir en el nostre projecte. (Per a més informació mirar la Fitxa Tècnica)
Focus Grup
Per a l’anàlisi del micromercat del mercat, competència i per l’anàlisi mix del producte ens hem basat en la fontprimària Focus Grup, es tracta d’una modalitat d’aquesta mateixa que s’anomena Mini Focus Grup, per la particularitat de solament disposar de 7 membres en el grup, el moderador l’hem fet participantperquè pugui donar el seu punt de vista en la discussió, dirigint-la cap a temes d’especial interès pel nostre projecte. Els participants del focus grup són companys nostres que solen freqüentar elsmateixos gimnasos que els membres de l’empresa, gent jove amb passió per l’esport relativament acostumada a realitzar compres a través d’internet. La durada del focus grup ha sigut de 40 minuts, mésdel esperat, però hem obtingut una opinió sincera i positiva sobre el nostre projecte. Finalment hem acabat fent una sessió de tècniques projectives per saber l’opinió dels participants sobre el namig...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball investigacio de mercats
  • sistema investigacio de mercats
  • Mercats
  • Mercats Imperfectes
  • investigacio
  • investigaci
  • INVESTIGACIO
  • Investigacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS