Conclusió

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2015
És una pel·lícula adequada per a nens, categoria d’aventures i d’estructura molt àgil, passen moltes coses i es deté poc en les explicacions
Hi han molts valors que es veuen reflectits en cadascundels personatges.

Charlie reflecteix clarament el valor de la bondat. La família de Charlie reflecteix el valor de la unió familiar i de la generositat amb els quals ens envolten. Willy Wonka podriaser un bon reflex del valor de la seguretat en un mateix i de la perseverança per aconseguir el seu somni. En l’avi del Charlie podem veure el valor de la il·lusió i l'esperança.

No obstant això, encontra posició a aquests valors, en el llibre també podem aprendre els valors negatius que reflecteixen els nens que acompanyen a Charlie en la seva aventura:
Veruca Salt representa la insolència,ira (era el que utilitzava per aconseguir el que es proposava). La Violet Beauregarde representa la luxúria (no pot evitar menjar-se el xiclet). En Mike Tevé representa la mandra (solament volia veurela tele). L’Augustus Gloop representa la gula.

El tema principal de la pel·lícula és la il·lusió per viure alguna cosa especial i diferent i combina molt bé ficció i realitat. Podem observar lahumilitat, la generositat i la bona educació d'un nen enfront la resta, i la gran esperança d’aquest per veure complir el seu somni de visitar la fàbrica del Senyor Willy Wonka. La situació personal deCharlie, ens fa pensar en el afortunats que som, i pot ser que comprenguem com de necessari és la solidaritat amb els més necessitats. Charlie és un nen que comparteix el poc que té, és generós i tambéés un nen al que li agrada escoltar parlar als majors, als seus avis i és afectuós amb ells, proporcionant-los alegries a les seves vides. D'altra banda, els altres candidats que tenen l'oportunitat deguanyar el premi, i s'eliminen ells mateixos per ser consentits, per la seva actitud egoista i la seva mala educació. Aquesta pel·lícula ens mostra com un somni pot canviar les nostres vides.
com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conclusi N
  • Conclusi N
  • Conclusi N
  • Conclusi N
  • Conclusi N
  • CONCLUSI N
  • Conclusi N
  • Conclusi N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS