Condició Física I Salut

Páginas: 2 (437 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2013
EDUCACIÓ FÍSICA
CONDICIÓ FÍSICA I SALUT
Una vida sana és el primer pas cap al benestar factors que incideixen en la condició física i salut (dieta, hàbits nocius, nivell d’activitat física,descans, genètica, l’edat i qualitats psíquiques i socials)revisar els costums i adaptar-los ens permetrà millorar la salut i la qualitat de vidahem de tenir clar el sedentarisme, l’exercici físic, lesqualitats físiques i els sistemes d’entrenament com ho poden fer: incrementant la càrrega d’entrenament com poder fer: identificar la zona d’activitat a partir del càlcul de la freqüència cardíaca.
Elsedentarisme és una forma de vida en que predomina la inactivitat física. Conseqüències negatives:
-A nivell de l'aparell locomotor, aparició de mal d’esquena i trastorns posturals.
-Guanyar pesque ens pot portar a l’obesitat i pot provocar algunes patologies com la diabetis. -A nivell de l'aparell circulatori, el cor perd eficiència, bombeja menys sang i per tant ha de bategar més ràpidament.Pèrdua de funcionalitat de l’organisme impossibilitat d’aguantar un esforç físic dificultat respiratòria, debilitat, cansament INACTIVITAT: pèrdua de la salut i descens de la qualitat de vida ide l’esperança de vida disminució de la condició física--

La condició física o forma física és el nivell d’energia i vitalitat que permet a les persones fer les tasques diàries, gaudir del temps delleure, ajuda a evitar malalties hipocinètiques (derivades de la manca d’exercici), afrontar emergències imprevistes sense fatiga i a desenvolupar el màxim de la capacitat intel·lectual.
-Per amillorar la condició física cal entrenar les capacitats físiques. Quan s’entrena, es poden millorar els debilitats físiques i la disminució del temps per la recuperació del desgast físic.
Pot sermesurada amb proves que qualifiquen i categoritzen el nivell de les nostres capacitats físiques. Activitat física de manera regular i saludable.

L’exercici físic és una activitat física estructurada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Programa d'exercici físic i salut
  • salut i salut pública
  • L'exercici físic i la salut
  • L'exercici físic i la salut
  • La condició física
  • La condició física
  • Condició Física
  • Condició física

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS