Condicions De Seguretat A Egipte

Páginas: 5 (1072 palabras) Publicado: 8 de marzo de 2013
EGIPTE

Condicions de seguretat:

Segons tots els ministeris consultats, l'últim atemptat terrorista registrat a Egipte va tenir lloc el 22 de febrer de 2009. Aquest atemptat, es va saldar amb una víctima mortal i desenes de ferits. Les dades de què es disposa, fan pensar que es tracta d’un fet aïllat que no ha modificat substancialment les condicions de seguretat en aquest país. Segonsl’agència de Viatges Catai Tours hi ha completa seguretat a Egipte.

Zones de risc (han de ser evitades):
Nord del Sinaí: a la part de la península del Sinaí que es troba al nord de la carretera del Caire-Nakhla-Taba s'han viscut periòdicament episodis de violència extrema. El pas fronterer de Rafah és una zona especialment sensible. Les autoritats egípcies exigeixen l'obtenció d'un permís especial peral desplaçament dels turistes estrangers tant a aquesta zona com a les zones frontereres amb Líbia i Sudan.

Zones frontereres amb Líbia i Sudan: es tracta d'extenses zones desèrtiques de difícil control per part de les autoritats egípcies en què actuen bandes organitzades dedicades al tràfic de persones i armes. Al setembre de 2008, 11 turistes estrangers han estat segrestats a la zonafronterera entre Egipte, Líbia i Sudan. Per viatjar a aquesta zona es requereix un permís especial.
El Ministeri d’afers exteriors de França hi afegeixen que no es recomana en aquesta etapa, viatjar a aquestes regions, fins i tot en el marc de viatges organitzats i que en tots els casos, és imprescindible confiar l'organització del viatge a les guies recomanades oficialment per les autoritats egípcies.L’agència Catai Tours i Cultura Africana no comenten res sobre les zones de risc.

Escolta
Llegeix fonèticament
 
Diccionari - Mostra la informació detallada del diccionari

Zones de risc mitjà (visites amb certes precaucions):
El Nil, des del Caire fins a Luxor: els Gobernorados de Minia, Assiut, Sohag i Qena han estat, tradicionalment, zones d'extremisme religiós en què hi ha hagutenfrontaments violents. Les autoritats egípcies restringeixen els desplaçaments a turistes estrangers a aquestes zones.
Escolta
Llegeix fonèticament
 
Diccionari - Mostra la informació detallada del diccionari


Condicions Sanitàries:

Segons tots els ministeris consultats, Egipte reuneix pobres condicions de salubritat, es recomana vigilar la neteja i higiene de gots, ampolles i broquetsper tal d'evitar contreure hepatitis.
S'han confirmat casos de grip aviària a Egipte per la qual cosa tots els ministeris consultats recomanen no entrar en contacte amb mercats de venda d'animals, granges avícoles o altres llocs.
El ministeri d’Espanya i d’ EEUU destaquen l'existència de bilharzia a Egipte. Es tracta d'un paràsit que viu en canals i aigües estancades o fangoses, particularment, enalguns punts del Nil que pot generar un greu risc d'infecció cutània o ocular. La bilharzia es pot evitar no banyant-se o no caminant descalç a les zones contaminades.

Els diabètics han de prestar especial atenció a causa de l'elevat ús de sucres en els menjars i begudes locals i l'elevat nivell de contaminació ambiental existent al Caire fa poc recomanable que aquells que tinguin problemesrespiratoris, al·lèrgics o asmàtics romanguin a la ciutat durant molt de temps.

El ministeri d’afers exteriors de França no avisa sobre l’existència de la bilharzia, però si que avisa sobre les condicions de salubritat i sobre la contaminació ambiental del Caire.

L’agència de viatge Catai Tours no comenta res sobre malalties ni vacunes.
L’agència de viatges Cultura Africana comenta que no fafalta fer-se cap vacuna i recomana beure aigua embotellada, menjar aliments ben cuinats i no banyar-se al Nil. La revista Viajar no comenta res sobre sanitat.

Assegurança mèdica:
Els hospitals sovint exigeixen el pagament per avançat com a condició per atendre el pacient estranger i els costos pels serveis prestats solen ser molt elevats. L'Ambaixada no pot prestar serveis de fiança.
Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Condicions De Seguretat A L'Empresa
  • Normes Seguretat
  • Seguretat Laboratori
  • Egipto
  • Egipt
  • Egipto
  • Egipto
  • Egipto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS