Conflictos religiosos

Páginas: 2 (291 palabras) Publicado: 11 de enero de 2014
CONFLICTES RELIGIOSOS
Actuals
-Els cristians de Damasc viuen amb la por que la ciutat en la que ells i els seus avantpassats han habitat des dels temps delsapòstols es converteixi en l'escenari d'un nou extermini religiós. Són un reducte de seguidors de Jesucrist en un país de majoria musulmana.
-Un grup d'homes armats vairrompre en una església a Nigèria, a la ciutat de Gombe, l'últim d'una onada d'atacs a cristians al país africà. El pastor de l'església ha explicat a Reuters com hasucceït: “Els pistolers van disparar indiscriminadament a través de la finestra, i molta gent va ser assassinada”.

Antics
-La Primera Croada va iniciar el complexfenomen històric de campanyes militars , peregrinacions armades i expansió colonial al Pròxim Orient que va convulsionar aquesta regió entre els segles XI i XIII i que ésanomenat per la historiografia com les Croades . Es volien recuperar les terres antigament cristianes.
-La Guerra Cisterra a Mèxic va ser un conflicte armat que es vaperllongar des 1926 a 1929 entre el govern de Plutarc Elías Calles i milícies de laics, preveres i religiosos catòlics que resistien l'aplicació de legislació ipolítiques públiques orientades a restringir la participació de l'Església catòlica sobre els béns de la nació així com en procediments civils.


LA REGLA D’OR
Tracta alsaltres com voldries que et tractessin a tu (en la seva forma positiva) o no facis als altres el que no vulguis que et facin a tu (en la seva forma negativa). Les sevesdiferències crec que son molt petites, però una serveix per dir el que has de fer i l’altre per dir el que no has de fer. Totes dues expresen el repecte mutu.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conflictos religiosos
  • Conflictos religiosos
  • Conflictos religiosos
  • El conflicto religioso en méxico
  • Conflicto religioso en mexico
  • Conflicto religioso en méxico
  • Ensayo conflicto religioso en mexico
  • El Origen Historico Del Conflicto Religioso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS