Conrad Roset

Páginas: 5 (1082 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2013
Conrad Roset
Autor català nascut a terrassa fa 28 anys on va a començar la seva passió per el dibuix i la seva formació acadèmica , va començant dibuixant per hobbi les coses que l’ agradaven però més tard va començar una col·lecció de dibuixos anomenada las musas.
Va fer batxillerat, es va formar a l’escola joso de Barcelona i va fer belles arts també a Barcelona. Va començar la seva vidalaboral amb la companyia ZARA i desprès es va fer freelancer i treballa actualment amb marques de molt renom de nivell mundial i per diferents agencies publicitàries. D’aquesta manera va començar a ser regular i puntal amb les seves obres.
Amb la edat tan jove que te aquet noi ja a exposat a arreu de tot el mon, (San Francisco, Londres, Madrid, Barcelona). A més fa de professor a la escola dedisseny BAU.

Durant la vida de Conrad Roset han passat fets molts importants tan a nivell nacional com a nivell internacional, s’han creat nous estils i noves tecnologies que permeten crear d’una manera més rapida i eficient, la seva obra esta molt influïda per el impressionisme encara que fa uns anys de aquet moviment.
En general Conrad fa un tractament molt similar en les seves obres sobretot enla col·lecció de les musses fa figures amb línies continues segures i de tamany idèntics, utilitza per omplir les figures aiguades fetes amb anilines de colors diferents que barrejades i amb regalims creen uns efectes espectaculars,per crear aquets efectes deixa caure tinta i deixa que aqueta ompli les seves figures utilitza molt l’atzar en aquets dibuixos per que mai es pot saber quina forma ocom quedarà una taca de tinta però s’ha de dir que crea molt bones obres normalment aquestes taques comencen en els ull, pit o articulacions.
Peró en altres treballs també podem veure com utilitza la il·lustració digital com en la seva obra (THE LITTLE CHICKPEA) però encara de treballar amb format digital vol donar aquesta sensació d’aiguada en els seus dibuixos, aplicant taques d’aigua alsdibuixos però es pot veure que son digitals per que totes coincideixen en la forma.
En la seva col·lecció per la maraca espanyola ZARA es pot veure com utilitza un format digital però utilitza recursos com trames fetes amb línies per fer el dibuix més expressiu i més espontani. En la mateixa col·lecció trobem que utilitza textures per fer uns dibuixos menys convencionals, en alguns utilitzen texturesde paper rebregat fer crear un fons abstracte per el dibuix i una altre utilitzat una textura semblant a si agues calcat un tros de roba per fer les orelles d’un conill.

L’obra escollida es de la col·lecció més personal del autor amb la que es podria dir que a aconseguit la fama que es la seva col·lecció de musses on son representades figures femenines, que acostumen a ser amigues directes delautor o la seva novia.
Aquestes figura esta feta amb la tècnica mes utilitzada per ell que es línia amb taques d’aiguades de anilines de colors diferents.
Podem veure que la línia que forma la silueta de la figura te diferents colors per exemple al arribar a la ma deixa de ser negra per convertir-se en violeta.
En els colors fets amb aiguada podem veure que estan fets de dues maneres diferentsel tatuatge que s’està fent la noia esta fet amb cura i diferents colors d’una manera més tradicional, en canvi podem veure que el cabell l’aiguada es més espontània i a més aporta textures que deixa el aigua quan s’aseca.
Els regalims sembla que en alguns punts son afegits ja que es veu un superposició de taques de tinta de dos tons diferents.
No es un dibuix gaire gran ja que no arriba a fermés d’un dina 4, el dibuix ocupa la major part del paper de d’alt a abaix però en canvi per els costats te marges per que el dibuix pugui respirar.
Aquet dibuix esta fet amb una estructura triangular, el cos de la noia forma una línia diagonal que dona dinamisme, i la seva mirada crea una línia cap a la esquerra que t’emporta la mirada cap al seu braç, on es pot veure que s’està pintant unes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conred
  • CONRED
  • Conrad
  • Rosetas
  • Rosetas De Deformacion
  • La Piedra Roseta
  • La Piedra Roseta
  • Piedra De Roseta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS