consecuencias 1º guerra mundial

Páginas: 4 (824 palabras) Publicado: 11 de junio de 2014
FEIXISME I NAZISME

1. pàg 225 Defineix.

Democràcia: En sentit estricte, la democràcia és una forma d'organització de la vida pública, en la qual les decisions col·lectives són adoptadespel poble mitjançant mecanismes de participació directa o indirecta que li confereixen legitimitat als representants.

Dictadura: La dictadura és una forma de govern en la qual el poder es concentra entornde la figura d'un sol individu (dictador), generalment a través de la consolidació d'un govern de facto, que es caracteritza per una absència de divisió de poders.

Totalitarisme:El totalitarisme és un règim polític en què el govern intervé en tots els ordres de la vida d'un estat i que concentra tots els poders en mans d'un grup de persones o un partit, abolint o ignorant els drets polítics iles llibertats públiques.


6. pàg 227 Defineix.

Feixisme: El feixisme és una ideologia i un moviment polític que va sorgir a l'Europa d'entreguerres. El projecte polític del feixisme és instaurarun corporativisme estatal totalitari i una economia dirigista, mentre la seva base intel·lectual planteja una submissió de la raó a la voluntat i l'acció, un nacionalisme fortament identitari ambcomponents victimistes que es condueix a la violència contra els que es defineixen com a enemics per un eficaç aparell de propaganda, un component social interclassista.

Racisme: El racisme és el fetd'afirmar que la gent de diferents races difereix en valor, que llurs diferències poden ser amidades o catalogades jeràrquicament, i que en resulta l'avantatge econòmic, polític i social d'un grup enrelació als altres. 

Antisemitisme: L'antisemitisme és l'hostilitat o el prejudici cap als jueus com a grup religiós, ètnic o racial, el qual es manifesta com a odi cap a un individu, o com apersecució institucionalitzada i violenta. La ideologia explícita del nazisme d'Adolf Hitler va ser l'exemple extrem de l'antisemitisme.


18. pàg 237 Defineix.

Espartaquistes: La Lliga...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • consecuencias de la 1º guerra mundial
  • Consecuencias De La 1º Guerra Mundial
  • Consecuencias De La 1º Guerra Mundial
  • 1º GUERRA MUNDIAL
  • 1º Guerra Mundial
  • Causas 1º Guerra Mundial
  • 1º Guerra Mundial
  • 1º Guerra Mundial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS