Constantinoble

Páginas: 6 (1474 palabras) Publicado: 7 de septiembre de 2015
Palau reial de constantinoble
Biel Serrats
Roger Barrios
Alex Almansa

Índex


Pàgina 3--------------------------------- Descripció del palau de Constantinoble
Pàgina 4--------------------------------- Descripció del palau de Constantinoble
Pàgina 5--------------------------------- Planòl reconstruccio gran palau de constantinoble
Pàgina6--------------------------------- Introducció
Pàgina 7--------------------------------- Introducció
Pàgina 8--------------------------------- Descripció entrada palau i saló
Pàgina 9--------------------------------- Cambres i estances
Pàgina 10------------------------------- Cambres i estancesDescripció del palau de
Constantinoble

El palau va ser situat a la cantonada sud-est de la península on se situaConstantinoble, darrere del Hipòdrom i la catedral de Santa Sofia. El palau estava compost, segons els erudits, per una sèrie de pavellons. L'àrea total abastada per gran palau superava els 20.000 peus quadrats.

L'entrada principal era la porta de Chalke (coure), en el quadrat de l'Augusteo. Aquest estava situat al costat del sud de la Catedral, i era allà on el carrer principal de la ciutat, començava . Al'est de l'àrea hi havia la casa del senat o el palau de Magnaura, on, al seu moment, va ser situada la universitat, i a l'oest el Milion que era el marcador de la milla, des d’on totes les distàncies eren mesurades.

Immediatament darrere de la porta de Chalke, cap al sud, estaven les casernes dels protectors del palau. Passant les casernes estava el passadís de la recepció dels Dinou Accubita osofàs, seguit pel palau de Daphne, hi havia l’octàgon que era la cambra de l'emperador. A un pas del Dafne hi havia a la caseta imperial i l'Hipòdrom.L’habitació principal del tron ​​era el chrysotriklinos. Al nord hi havia el palau de Triconchos. A l'est del Triconchos havia la Nea Ekklesia o Església Nova, l'església va sobreviure fins després de la conquesta dels otomans. Va ser utilitzada coma polvorí i va esclatar quan va caure un llampec a sobre al 1490. Entre l'església i el mar estaven les muralles del Tzykanisterion .

Seguint cap al sud, separat del complex principal estava el palau de la platja de Bucoleon ,incorporant les peces de les muralles de la mar. La porta del mar va donar accés directe al port imperial de Bucoleon .Planòl reconstruccio gran palau de constantinobleIntroducció

En la novel·la de Tirant lo blanc es pot observar que Joanot Martorell posa un gran esforç en descriure de forma acurada els paisatges i gran ambients de Constantinoble. Per exemple, l'escriptor descriu amb gran quantitat de detalls les parts més importants del Palau de Constantinoble, un lloc en el qual hi té lloc gran part de l'obra. Per donar més credibilitat a l'obra, Joanotintenta explicar amb la major precisió possible els llocs per els qual passa el protagonista. Constantinoble, per tant, serà un punt en el qual l 'autor hi dedicarà molts detalls ja que és el punt on es desenvoluparà l'historia del seu heroi. Però tots aquests detalls amb els quals Joanot farcirà Constantinoble no només seran basats en l'estructura del palau o de la mateixa ciutat, sinó que tambéintentarà fer sentir emocions o diferents sensacions que tinguin els personatges.

Els documents en que es basa l’autor:
Joanot Martorell utilitzava documents sobre palaus en els quals s'inspiraria per crear el palau reial de l'obra. De vegades però, Joanot volia mostrar sentiments també amb les seves descripcions i aquest fet podia portar a una exageració del llocs els quals estava fen unadescripció. Les exageracions que en alguns moments poden sorgir en l'obra fan pensar que les descripcions no són tan acurades a la realitat, però Joanot es va dotar de múltiples textos i documents del palau que en la seva obra seria el palau reial. Els grans documents que Joanot va fer servir per crear el relat fan que hi hagi una gran precisió en els fets, per exemple en el moment en que l'Emperador...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Santa Sofia de Constantinoble
  • Anàlisi Formal: Basílica de Santa Sofia de Constantinoble
  • rant arriba a Constantinoble i s’enamora de Carmesina
  • Santa sofía de constantinoble
  • Comentario de arte santa sofia de constantinoble

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS