Construir Confiança En Temps De Crisi

Páginas: 2 (471 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2012
“Construir confiança en temps de crisi: comunicació i capital social”
per Ferran Rodés.

Dimecres 16 es va celebrar al Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna la inaguració del nou curs2012-2013 i seguidament Ferran Rodés, president del diari Ara i vicepresident d’Havas Media ens va parlar sobre un nou model de món.
El ponent començava explicant que el capitalisme ens havia fetviure un llarg periode de benestar, però que aquest ens havia delatat ja que ara, com explicitava Rodés, ens depara un futur que ben segur que no serà capitalista, en referència al sistema que ha regitl'últim segle.
Seguidament, va enllaçar aquest periode de benestar amb la actual crisi, insistent a l'hora d'afirmar que no estem vivint una crisi cíclica, que quan passi ho deixarà tot com estava.El ponent va constatar que les fórmules assajades de moment per superar la crisi, rebaixar l'endeutament (retallades), desglobalitzar el sistema i l’augment de la regulació de l'economia, no hanfuncionat. Rodés també va voler explicar quins serien els 3 components escencials en aquest nou món: la tecnologia, l’energia i la revolució de la comunicació social.
Un altre fet important que elconvidat va voler resaltar és la recuperació de la confiança, una cosa vital si volem sortir d’aquesta crisi i és que per generar i reconstruir la confiança t’has de basar en una veritat pura, ja queactualment amb la revolució dels nous mitjans de comunicació és impossible ocultar informació i per a Rodés “un passaport ràpid per al desastre”.
La part final de la conferència va parlar sobre paísos elqual ja tenen establerts aquest “nou món” i que han superat la crisi com Canadà, Austria, Suïssa el qual entre altres adjectius els va definir com a països amb una societat de valors, segurs, amb unaatur per sota del 8%, solidaris etc. Contrariament i ja quasi bé acabant la ponència, va anomenar alguns valors a canviar per a que Espanya o Catalunya “que aviat podrà decidir el que vol”, pugui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • l'educació en temps de crisi
  • Les Pimes En Temps De Crisi
  • Temps Era Temps
  • El Temps
  • crisi
  • el temps de les cireres
  • El temps de les cireres
  • constru

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS