Conte San Jordi

Páginas: 4 (872 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2012
sanEn Jordi i l’ Amazones

En Jordi era un nen de 15 anys, no tenia pare, i la seva mare no estaba molt per ell, es més es cuidava sol, ell es feia el dinar,el sopar l’esmorzar,el llit ell rentavatota la casa i la mare la majoria de dies no estava a la seva casa. En Jordi no té pare, es diu que va morir a la selva de l’Amazona, perquè era pilot de helicòpters i diuen que van tenir un accident.El tiet de en Jordi es deia Mario, aquest era com un pare per ell, es l’única persona de la seva família que es preocupava per ell, en Mario també treballa de pilot d’avions.
En Jordi sempre lipreguntava al seu tiet coses del seu pare, ell volia saber com era el seu pare i per que es va morir etc.
Al cap d’uns mesos a l’escola a en Jordi li donen les vacances d’estiu, i al tiet també,aleshores en Mario li ofereix a en Jordi si vol viatjar amb ella a l’Amazona amb el seu avió petit.
Al dia següent en Mario i en Jordi comencen a preparar les maletes, la mare d’en Jordi no sabia res, i liva preguntar que per que feia la maleta, li va explicar amb un somriure a la cara que se n’anava a l’ Amazones amb el seu tiet uns dies i així podria saber més coses del seu pare, la mare li va dirque no que ni parlar-ne, en Jordi tot cabrejat acabà la maleta i se’n va a casa del seu tiet. En Jordi es va enfadar molt amb la seva mare, i li va dir al seu tiet que s’avien enfadar, però que com a laseva mare li donava tot igual, li donaria igual també que se n’anés.
El dia 7 d’agost van marxar cap a l’ Amazones, i després d’unes llargues hores de viatge van arribar a l’hotel on passarien uns15 dies més o menys.
El primer dia van estar per la selva explorant etc.. i el segon dia van estar per una altre part de la selva, al costat d’un rierol, van escoltar uns soroll una mica estranys i esvan acostar,i van trobar-hi gent, però una mica estranya, no portaven casi roba, i eren molt foscos de pell, es van adonar que era una mena de tribu. En Jordi es va adonar que tots portaven una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conte Sant Jordi
  • Jordi
  • jordi
  • jordi
  • jordi
  • Jordi
  • Jordi
  • jordie

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS