conteactivitats

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
Activitats de Nadal
Horari previst:
16- comencem l’esplai.
16.30- presentación centre d’interés + activitat
18.30 – començarem a assejar les cançons
19- Cantar les Nadales
21.30 – Sopar22.30 – Quintu

Centre d’interès
Som un grup d’actors que venim a Vilanova a representar els Pastorets al teatre principal. Però han modernitzat la funció hi ha afegit noves cançons.
Però no la podenrepresentar perque la meitat del repertori dels actors no han vingut hi ha mes hem perdut les cançons. Ens ajudeu a trobar-les???????
Els actors els hi diran que abans de tot per ser bons actors iactrius imer cal assejar molt i conèixer la història, per això els hi faran passar unes proves típiques per saber que es el que es fa per nadal.
Els dividirem en 3 grups (estribord/babod/popa) ihauran de superar cinc proves diferents. Babord i popa aniran separats però faran les mateixes proves.
Estribord:
1. Pessebre; (representació) un grup farà mímica amb personatges o actes que es fan perNadal i els altres ho hauran d’endivinar i despres ho representarà una persona i els altres hauran dendivinar.
2. Cagar el tió: Amagarem el tió per els arbustos de la pirelli i els nens l’hauran detrobar (l’amagarem molt be per tal de que els i costi trobar-lo)
3. Els reis : CIRCUIT. Els reis han de fer un llarg camí per tal d’arribar a la casa d tots els nens per això farem un circuit.
4.Dinars Familiars: Provar i endevinar amb els ulls tapats quin menjar ens estan donant a provar. (sal, olives,galetes..) QUE CADASCÚ PORTI ALGUNA COSA DE CASA, NO SIGUEM RACANES!!!!!
5. Obrir regals:Babord i Popa:
1. Pessebre; (representació) un grup farà mímica amb personatges o actes que es fan per Nadal i els altres ho hauran d’endivinar i despres ho representarà una persona i els altreshauran dendivinar
2 .Cagar el tió
3 Els reis : CIRCUIT. Els reis han de fer un llarg camí per tal d’arribar a la casa d tots els nens per això farem un circuit.
4 Dinars Familiars: Provar i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS