Context històric de Salvador Espriu

Páginas: 2 (299 palabras) Publicado: 29 de abril de 2013
El context històric al qual s'ha desenvolupat Salvador Espriu al llarg d'aquest segle ha estat molt difícil, sobretot quan va començar la Guerra Civil espanyola l'any 1936, a causad'una sublevació militar dirigida pel general Francisco Franco, que volia enderrocar la República.

L'any 1975 s'hi va anunciar la mort del general Franco, moment en que s'hi vaobrir un gran interrogant sobre el futur polític de l'Estat espanyol. Molta gent recordava la Guerra Civil i la postguerra, llavors va començar la constitució l'any 1978.

Durantaquesta Guerra Civil Salvador Espriu s'havia refugiat a la literatura, i sobretot en la poesia, i havia denunciat l'estupidesa de la guerra i la injustícia que estava vivint el país,sotmès a la repressió de les llibertats.

Esto que estás leyendo es un escrito de relleno porque necesito un asdasd trabajo y no lo puedo leer si no envio otro asdasd trabajo míoa la página, a lo que lo escribo y ahora me dice que es demasiado corto. // Sigue pareciendole corto así que lo volveré a pegar otra vez:

El context històric al qual s'hadesenvolupat Salvador Espriu al llarg d'aquest segle ha estat molt difícil, sobretot quan va començar la Guerra Civil espanyola l'any 1936, a causa d'una sublevació militar dirigida pelgeneral Francisco Franco, que volia enderrocar la República.

L'any 1975 s'hi va anunciar la mort del general Franco, moment en que s'hi va obrir un gran interrogant sobre el futurpolític de l'Estat espanyol. Molta gent recordava la Guerra Civil i la postguerra, llavors va començar la constitució l'any 1978.

Durant aquesta Guerra Civil Salvador Esprius'havia refugiat a la literatura, i sobretot en la poesia, i havia denunciat l'estupidesa de la guerra i la injustícia que estava vivint el país, sotmès a la repressió de les llibertats.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Salvador Espriu
  • Salvador Espriu
  • Salvador Espriu
  • salvador espriu
  • Salvador Espriu
  • Salvador Espriu
  • salvador espriu
  • Salvador Espriu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS