Contra la musica joan fuster

Páginas: 2 (489 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2014
Comentari de text: Contra la música. Joan Fuster

El tema d’aquest text és la música a partir de la problemàtica de l’excés que tenim d’aquesta en la societat actual i la intenció comunicativaés que aquest excés ve donat per el por a la soledat de la societat en la que vivim, i també per la falta de conversa i per intentar no sentir-nos assoles, escoltem música.
Abans, la gent noescoltava quasi música i amb la invenció del gramòfon i amb trucs electrònics la música és lo més habitual per qualsevol i en qualsevol moment hi tenim música. Però la música no és lo important,qualsevol val, es clar que cadascú s’adapta a un tipus o un altre, però la qüestió important és que vulguem o no vivim escoltant música constantment, la causa podrien ser les multinacionals però laprincipal és la falta de conversa i com a conseqüència la por a estar assoles. Necessitem tenir música a les nostres orelles però no necessitem escoltar-la.
El text “contra la música” té un títol temàticja que el tema que dona sentit al text és la música, és un text que atén a la estructura sintetitzant ja que apareix la tesi al final del text “Hem abandonat els usos de la conversa gratuïta, itenim por de la soledat. Tot va lligat. El problema és que “sentim” música, i no l’”escoltem”.” El plantejament va de la línia 1 a la 6 on explica com era el passat relacionat amb la música, i abansquasi no s’escoltava, seguidament tenim el cos argumentatiu fins la línia 21 on ens explica que en la societat actual tot el mon en qualsevol lloc està rodejat per música i posa distints exemples comla gent que va amb auriculars o la gent que porta la radio amb música al cotxe, a més ens diu que la música no importa qual siga, cadascú s’adapta millor a un tipus o altre però lo important éssentir música. I així arriba a la conclusió on busca l’origen d’açò. diu que les multinacionals en tenen la culpa però la majoria d’aquesta va dirigida a la por que sentim a trobar-nos sols.
Respecte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Joan fuster
  • Joan fuster
  • joan fuster
  • Joan Fuster
  • joan fuster
  • Joan Fuster
  • joan fuster
  • Joan Fuster

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS