Contrato seguridad

Páginas: 6 (1439 palabras) Publicado: 14 de abril de 2010
CONTRACTE DE PRESTACIÓ DE SERVEIS
D’APARELLADOR/A / ARQUITECTE TÈCNIC/A
A , a de de
REUNITS:
D'una part, el/la Sr./a ,
amb domicili a ,
i NIF D’ara en endavant serà designat com EL CLIENT.
I d'una altra, l’aparellador/a / arquitecte tècnic/a
,
col.legiat/da en el Col.legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida amb el núm. ,
amb domicili professional a ,
i NIF. L’aparellador/a / arquitecte tècnic/a declara no estar afectat per incompatibilitat legal ni per cap impediment professional o col.legial amb referència a aquest contracte.
Ambdues parts es reconeixen mútuament capacitat legal suficient per a l’atorgament d’aquest contracte d’arrendament de serveis professionals, i lliurement,
ACORDEN :
I. El client encarrega a l’aparellador/a / arquitectetècnic/a, qui accepta l’encàrrec, la realització del treball professional que es detalla:



La finca on es durà a terme el treball objecte d’aquest contracte està ubicada a

El projecte d’execució ha estat redactat per
i la direcció facultativa l’assumeixen

El pressupost estimat de l’Estudi de Seguretat és de €.
II. Pel treball encarregat en aquest contractre s’hanconvingut els honoraris següents (IVA no inclòs):
Concepte Imports
Estudi de Seguretat €
Coordinador de seguretat €
Total honoraris €
A més a més dels honoraris fixats, el client es farà càrrec de les despeses d’execució de l’encàrrec, que comprenen:
• Les despeses que comporti l’obtenció de dades prèvies per a l’execució del treball encarregat, ja siguin tècniques, administratives o béaltres d’especials.
• Els desplaçaments.
• Les despeses de visat, la prima complementària de responsabilitat civil de l’aparellador/a / arquitecte tècnic/a i qualsevol altra despesa de caràcter anàleg a les esmentades anteriorment que origini el treballs objecte d’aquest contracte, i que no tingui concepte d’honoraris professionals.
La liquidació de l’import total convingut es farà de la formasegüent:



III. Aquest contracte d’arrendament de serveis professionals es regirà pels següents:
PACTES:
1. La responsabilitat de les persones que encarreguen el treball és solidària amb caràcter general. La persona que signa el contracte com a part contractant, en representació d’una altra persona física o jurídica, respondrà personalment del treball encomanat, si l'apoderamentinvocat resultés insuficient.
2. La redacció de l’Estudi de seguretat i higiene en el treball es durà a terme per part de l’aparellador/a / arquitecte tècnic/a d’acord amb les prescripcions tècniques contingudes en el projecte d’execució de l’obra a la qual correspongui, i el client s’obliga a facilitar-li, directament o per mitjà de l’arquitecte redactor de l’indicat projecte d’execució, un exemplarcomplet de l’esmentada documentació.
3. La verificació del contingut del Pla de seguretat i higiene, a l’efecte de la seva aprovació, requerirà que per part del constructor o contractista principal de l’obra, o la propietat (en el supòsit previst en l’apartat 3 de l’article 4 del RD 555/1986), es faciliti l’esmentat document a l’aparellador/a / arquitecte tècnic/a contractat. Aquesta intervencióprofessional es formalitzarà mitjançant una acta en la qual es faran constar, si escau, les observacions que es formulin al contingut del Pla. L’acta es presentarà al Col•legi d’Aparelladors per al seu visat.
Les modificacions que introdueixin en el Pla de seguretat i higiene el constructor o contractista principal o, si escau, la propietat (d’acord amb la facultat prevista a l’article 4.4 del RD555/1986), a fi d’adaptar-lo al procés d’execució de l’obra i a les possibles incidències que poguessin sorgir durant aquest, hauran de ser reflectides documentalment i es presentarà el document a l’aprovació expressa de l’aparellador/a / arquitecte tècnic/a.
4. El control i seguiment a l’obra del Pla de seguretat i higiene es durà a terme en les condicions previstes a l’article 8.2 del RD...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • contrato de seguros
  • CONTRATO SEGURO
  • CONTRATOS DE SEGUROS
  • Contrato de seguro
  • Contrato de seguridad
  • Contratos De Seguros
  • Contrato de seguro
  • contrato de seguro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS