Controladores aereos

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 12 de enero de 2011
LA VAGA DE CONTROLADORS AERIS
Uns 300.3000 euros a l'any, molts diners veritat?, a qui no li agradaria guanyar-lo. Bé, doncs aquesta és la barbaritat de sou que té un controlador aeri, i ja no ésnomés que guanyin aquesta gran quantitat de diners, sinó que treballen unes hores que no són gens proporcionals als diners que guanyen. Era necessari el caos que van produir? Jo crec que no.
Milersde persones es van quedar sense vacances, cites, reunions que tenien pendents a causa d'aquesta vaga sense sentit. Veient les notícies em va cridar molt l'atenció un parell de declaracions d'afectats im'agradaria ressaltar. Una nena de poca edat, esperava un trasplantament i per a això havia de traslladar-se amb avió. Per a la sorpresa dels pares, quan van arribar a l'aeroport es van trobar ambque no podien prendre cap avió, que el tràfic aeri es trobava paralitzat i ningú els donava cap explicació coherent. Altre cas que em va cridar també molt l'atenció, va anar el d'un matrimoni d'uns 60anys d'edat. L'home era forner, amb negoci propi, i mai havia tancat el seu negoci més de tres dies consecutius. Sent el seu aniversari va decidir anar-se de vacances amb la seva dona una setmana. Quanvan arribar a l'aeroport, la seva il·lusió es va trencar al veure que es quedarien sense vacances.
A més d'aquests dos casos, estic segura que van haver molts mes, i creo que no hi ha dret. L'ésserhumans pot arribar a ser tan egoista i avariciós, que en ocasions assec fins a vergonya. Un metge, que salva milers de vides no guanya aquesta barbaritat de diners i encara treballant moltes méshores. Ara ha sortit a la llum tot les injustícies que cometien, com en la contractació de companys controladors, i tot perquè no augmentés el nombre de treballadors i aquestes hores extra que tant valortenen desapareguessin. Però per sort, àdhuc pagant les conseqüències el poble, els ciutadans del carrer, aquesta situació s'ha acabat, s'han enfonsat ells mateix.

La situació se'ls va anar de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Controlador aéreo
  • caso controladores aereos
  • Guía control de tránsito aéreo
  • Controlador de trafico aereo
  • Controlador de trafico aereo
  • estatutos asociacion dominicana controladores aereos
  • Radares para control de trafico aereo
  • ¿cuanto gana un controlador aéreo en Venezuela?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS