Conveni Col•Lectiu Del Transport Aeri De Viatgers.

Páginas: 2 (463 palabras) Publicado: 7 de noviembre de 2012
Activitat conveni col•lectiu del transport aeri de viatgers.

Codi conveni: 9910605
Publicació: BOE 180 - 29/07/1999

Formació a l’empresa

El treballador estarà obligat a assistir a aquellscursos formatius promoguts o impartits per l'empresa a fi d'obtenir una determinada especialització. Quan els cursos es realitzin dins de la jornada laboral, el treballador tindrà dret a lesretribucions ordinàries.
Jornada laboral

La durada màxima de la jornada ordinària de treball serà de quaranta hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual. Sempre que la durada de lajornada diària continuada excedeixi de sis hores, hi haurà un descans durant la mateixa de quinze minuts de durada a gaudir en el moment que no pertorbi la marxa del treball.
Treball nocturn

Senttreball nocturn el realitzat entre les deu de la nit i la sis del matí. Aquesta retribució consistirà en un 20 % del salari base, tret que s'hagi establert el salari atenent al fet que el treball arealitzar és en horari nocturn per la seva pròpia naturalesa.
Vacances i festius

El període de vacances anuals retribuïdes tindrà una durada de trenta dies naturals. El treballador que cessi en eltranscurs de l'any tindrà dret a percebre la part de vacances que no hagi gaudit. Les festes laborals quan es treballin per raó de l'activitat o servei que s'estigui desenvolupant, es compensaran ambdescans equivalent en una altra data.
Permisos retribuïts

1. El treballador, previ avís i justificació, podrà absentar-se del treball, amb dret a remuneració, per algun dels motius i pel tempssegüents:

- Quinze dies naturals en cas de matrimoni.
- Dos dies en els casos de naixement de fill o malaltia greu o defunció de parents. Quan el treballador necessiti fer un desplaçament a aquest efecte,el termini serà de quatre dies.
- Un dia per trasllat del domicili habitual.
- Un dia per raó de matrimoni de fill.
- Pel temps indispensable, per al compliment d'un deure inexcusable de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CONVENI COL LECTIU
  • Economia del transport aeri
  • Transporte aerio
  • modelos de transporte, asignacion y colas
  • Conveni Col Lectiu De Treball D Empreses D Auotaxi 2013 2017
  • CONVENIO TRANSPORTE
  • Aerio
  • Convenios De Transporte Marítimo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS